Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΑΝΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (GANACHE) ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΚΟΡΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΤΑΣ
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΓΚΑΝΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (GANACHE) ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΚΟΡΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΤΑΣ
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ
Εκτέλεση
ΓΚΑΝΑΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
- Βάζουμε σε μπολ τη σοκολάτα, το μέλι και το βούτυρο.
- Ζεσταίνουμε την κρέμα σε μικρή κατσαρόλα.
- Μόλις αρχίσει να βράζει και φουσκώνει τη ρίχνουμε πάνω στη σοκολάτα.
- Καλύπτουμε το μπολ για 1 με 2 λεπτά.
- Έπειτα ανακατεύουμε με μαρίζ, για να ομογενοποιηθεί καλά και να γίνει πυκνή, λεία και γυαλιστερή η γκανάς.
ΜΥΣΤΙΚΑ
- Προσοχή, αν δε λιώσει καλά η σοκολάτα μέσα στην κρέμα και μείνουν μικρά κομματάκια δε θα πήξει ποτέ!
- Όσο είναι ζεστή είναι και ρευστή. Όταν κρυώσει σταθεροποιείται.