Υλικά
Εξοπλισμός
Μίξερ με κάδο
Υλικά
Video
Εκτέλεση
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ μέχρι να πήξει.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα και στη συνέχεια προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού σταδιακά.
- Κατόπιν, ενσωματώνουμε τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος και αναδεύουμε απαλά ώστε να ομογενοποιηθεί στο μείγμα.
- Μοιράζουμε την κρέμα λεμονιού σε ατομικά μπολάκια ή ποτήρια και τα παγώνουμε στο ψυγείο.
- Αν θέλουμε, λίγο πριν σερβίρουμε την κρέμα λεμονιού με 3 υλικά, πασπαλίζουμε με θρυμματισμένα φιστίκια Αιγίνης.