Εκτέλεση
Για την κρέμα λεμονιού με 3 υλικά
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος για την κρέμα λεμονιού με ζαχαρούχο γάλα στο μίξερ μέχρι να πήξει.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα και στη συνέχεια προσθέτουμε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού σταδιακά.
Κατόπιν ενσωματώνουμε τη χτυπημένη κρέμα γάλακτος και αναδεύουμε απαλά ώστε να ομογενοποιηθεί στο μείγμα.
Μοιράζουμε την κρέμα λεμονιού σε ατομικά μπολάκια ή ποτήρια και τα παγώνουμε στο ψυγείο.
Αν θέλουμε, λίγο πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με θρυμματισμένα φιστίκια Αιγίνης.
Αν αγαπάτε τη γεύση του λεμονιού, δείτε εδώ 6 φανταστικές συνταγές που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε!