Κροκέτες με σπανάκι

Απολαυστικές κροκέτες με σπανάκι και τυριά! Φτιάξτε αυτή τη συνταγή, είναι εκπληκτική

4

10 λεπτά

6 λεπτά

κροκέτες με σπανάκι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ

  1. Για να φτιάξουμε τις κροκέτες με σπανάκι, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά που θα χρειαστούμε για να φτιάξουμε αυτή τη συνταγή.
  2. Το βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα τυριά, το κρεμμυδάκι κι όλα τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής.
  3. Ανακατεύουμε τον χυλό για τις κροκέτες.
  4. Πρέπει ο χυλός να είναι αρκετά σφιχτός ώστε να μπορεί να πέφτει σε κουταλιές.
  5. Να μην είναι αραιός δηλαδή και απλώνει.
  6. Τηγανίζουμε σε κουταλιές το μίγμα για 3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει.
  7. Βγάζουμε τις κροκέτες με σπανάκι σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν το λάδι τους.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

  1. Σερβίρουμε με κρύα σάλτσα ντομάτας και σάλτσα γιαουρτιού.
  2. Είναι ένα εύκολο φαγητό που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και σαν συνοδευτικό αλλά και σαν ελαφρύ κυριώς πάτο!
  3. Το σπανάκι το αγαπώ γιατί είναι νόστιμο και υγιεινό. Αρέσει στα παιδιά και μπορείτε να το μαγειρέψετε με πολλές παραλλαγές.
  4. Δείτε εδώ όλες τις μοναδικές συνταγές που συγκέντρωσα μόνο για εσάς!

Tips

  • Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκο σπανάκι πρέπει πρώτα να το πλύνουμε, να το ζεματίσουμε και να το στραγγίσουμε πάρα πολύ καλά. Αν είναι κατεψυγμένο απλά το ξεπαγώνουμε και το στραγγίζουμε σε σουρωτήρι ή σφίγγοντας το στις παλάμες μας να φύγουν όλα τα υγρά.
Απόρρητο