Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ
- Για να φτιάξουμε τις κροκέτες με σπανάκι, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά που θα χρειαστούμε για να φτιάξουμε αυτή τη συνταγή.
- Το βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα τυριά, το κρεμμυδάκι κι όλα τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής.
- Ανακατεύουμε τον χυλό για τις κροκέτες.
- Πρέπει ο χυλός να είναι αρκετά σφιχτός ώστε να μπορεί να πέφτει σε κουταλιές.
- Να μην είναι αραιός δηλαδή και απλώνει.
- Τηγανίζουμε σε κουταλιές το μίγμα για 3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει.
- Βγάζουμε τις κροκέτες με σπανάκι σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν το λάδι τους.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
- Σερβίρουμε με κρύα σάλτσα ντομάτας και σάλτσα γιαουρτιού.
- Είναι ένα εύκολο φαγητό που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και σαν συνοδευτικό αλλά και σαν ελαφρύ κυριώς πάτο!
- Το σπανάκι το αγαπώ γιατί είναι νόστιμο και υγιεινό. Αρέσει στα παιδιά και μπορείτε να το μαγειρέψετε με πολλές παραλλαγές.
- Δείτε εδώ όλες τις μοναδικές συνταγές που συγκέντρωσα μόνο για εσάς!
Tips
- Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκο σπανάκι πρέπει πρώτα να το πλύνουμε, να το ζεματίσουμε και να το στραγγίσουμε πάρα πολύ καλά. Αν είναι κατεψυγμένο απλά το ξεπαγώνουμε και το στραγγίζουμε σε σουρωτήρι ή σφίγγοντας το στις παλάμες μας να φύγουν όλα τα υγρά.