Εκτέλεση
Για τις κροκέτες με σπανάκι, αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκο σπανάκι πρέπει να το πλύνουμε, να το ζεματίσουμε και να το στραγγίσουμε πολύ καλά. Αν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο απλά το ξεπαγώνουμε και το στραγγίζουμε σε σουρωτήρι ή σφίγγοντας το στις παλάμες.
Το βάζουμε σε μπολ, προσθέτουμε τα τυριά, το κρεμμυδάκι κι όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε τον χυλό. Πρέπει ο χυλός να είναι αρκετά σφιχτός ώστε να πέφτει σε κουταλιές. Όχι αραιός.
Τηγανίζουμε σε κουταλιές το μίγμα για 3 λεπτά από κάθε πλευρά να ροδίσει.
Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σερβίρουμε με κρύα σάλτσα ντομάτας και σάλτσα γιαουρτιού.
Το σπανάκι το αγαπώ γιατί είναι νόστιμο και υγιεινό. Δείτε εδώ όλες τις μοναδικές συνταγές που συγκέντρωσα μόνο για εσάς!