Για τις κροκέτες
Για να φτιάξουμε τις κροκέτες με σπανάκι, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά που θα χρειαστούμε για να φτιάξουμε αυτή τη συνταγή.
Το βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα τυριά, το κρεμμυδάκι κι όλα τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής.
Ανακατεύουμε τον χυλό για τις κροκέτες.
Πρέπει ο χυλός να είναι αρκετά σφιχτός ώστε να μπορεί να πέφτει σε κουταλιές.
Να μην είναι αραιός δηλαδή και απλώνει.
Τηγανίζουμε σε κουταλιές το μίγμα για 3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει.
Βγάζουμε τις κροκέτες με σπανάκι σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν το λάδι τους.
Για το σερβίρισμα
Σερβίρουμε με κρύα σάλτσα ντομάτας και σάλτσα γιαουρτιού.
Είναι ένα εύκολο φαγητό που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και σαν συνοδευτικό αλλά και σαν ελαφρύ κυριώς πάτο!
Το σπανάκι το αγαπώ γιατί είναι νόστιμο και υγιεινό. Αρέσει στα παιδιά και μπορείτε να το μαγειρέψετε με πολλές παραλλαγές.
Δείτε εδώ όλες τις μοναδικές συνταγές που συγκέντρωσα μόνο για εσάς!