Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ
Εξοπλισμός
Μπεν Μαρί
Φόρμα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗ LEMON PIE ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ
- Αρχικά βγάζουμε την κρέμα από τα μπισκότα και τρίβουμε το υπόλοιπο μπισκότο να γίνει σκόνη.
- Βάζουμε την ζελατίνη με το νερό σ’ ένα μπολ και το βάζουμε σε μπεν μαρί να λιώσει.
- Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί.
- Παίρνουμε το ξύσμα και το χυμό από τα λεμόνια.
- Θα χρησιμοποιήσουμε φόρμα δαχτυλίδι 20 εκ για τη lemon pie με μπισκότο.
- [adrotate banner=”72″]
- Ενώνουμε το βούτυρο με το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύουμε καλά.
- Στρώνουμε στη φόρμα και παγώνουμε στο ψυγείο τη βάση για λίγα λεπτά.
- Αφρατεύουμε το τυρί με σύρμα ή μίξερ και προσθέτουμε την κρέμα από τα μπισκότα, το ζαχαρούχο, τον χυμό και το ξύσμα.
- Στη συνέχεια βάζουμε την ζελατίνη και αδειάζουμε την κρέμα στην παγωμένη βάση.
- Τοποθετούμε το γλυκό στο ψυγείο να παγώσει καλά και στολίζουμε με μπισκότα.
Αν αγαπάτε το ευωδιαστό λεμόνι, δοκιμάστε και το παρακάτω κέικ λεμόνι:
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ