Μαρμελάδα βερίκοκο

Μαρμελάδα βερίκοκο

2 βάζα
Προετοιμασία: 0:10' Μαγείρεμα: 0:20'
Εύκολη
Μερίδες: 2 βάζα

Η πιο αγαπημένη και κλασική μαρμελάδα. Εάν κάνετε για πρώτη φορά μαρμελάδα, βράστε τη λιγότερη ώρα, αφήστε τη να κρυώσει και δέστε τη ξανά για λίγα λεπτά. Έτσι πετυχαίνεται το σωστό δέσιμο-δεν βγαίνει ούτε πολύ σφιχτή ούτε πολύ αραιή.

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

σπιτικά σουβλάκια με πίτα της Αργυρώς

Σουβλάκια τυλιχτά σε πίτα με τζατζίκι λαχανικών της Αργυρώς

Σουπιές με λαχανικά της Αργυρώς

Σουπιές με λαχανικά και πλιγούρι της Αργυρώς

Ανεβατά κουλουράκια πασχαλινά

Κουλουράκια ανεβατά Πασχαλινά

Χούμους με καραμελωμένο φινόκιο

Χούμους με καραμελωμένο φινόκιο

Ψαρόσουπα παραδοσιακή

Ψαρόσουπα παραδοσιακή

Μελιτζανοσαλάτα με ταχίνι της Αργυρώς

Μελιτζανοσαλάτα µε ταχίνι και φιστίκια Αιγίνης