Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Εξοπλισμός
Μίξερ χειρός
Μπεν Μαρί
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
Εκτέλεση
- Χτυπάμε πρώτα σε ένα μπολ την κρέμα στιγμής με το κρύο γάλα για 2 λεπτά με μίξερ χειρός.
- Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο.
- Αφήνουμε για 5′ να σταθεί η κρέμα στιγμής και προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα σε παχύρρευστη μορφή.
- Απαλά αναδιπλώνουμε το μίγμα.
- Σε τετράγωνο ταψάκι στρώνουμε μια σειρά πτι μπερ να καλυφθεί όλη η βάση του ταψιού.
- Απλώνουμε σε στρώση τη μισή κρέμα.
- Καλύπτουμε με μια στρώση φέτες μπανάνας.
- Κάνουμε ακόμα μια στρώση με μπισκότα.
- Απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα και τις υπόλοιπες μπανάνες.
- Τέλος, καλύπτουμε με μια στρώση πτι μπερ και απλώνουμε όλη την επικάλυψη σοκολάτας.
- Παγώνουμε για 4-5 ώρες ή μια νύχτα.