Μπισκοτογλυκό ψυγείου

Εύκολο μπισκοτογλυκό ψυγείου της Αργυρώς με πτι μπερ, κρέμα, και μπανάνες. Μην παραλείψετε την επικάλυψη σοκολάτας γιατί απογειώνει το γλυκό. Είναι από τα γλυκά εξαφανίζεται στο πι και φι. Δεν μένει δεύτερη μέρα στο ψυγείο γιατί το λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Τόσο μπισκοτένιο και σοκολατένιο που δεν μπορείς να αντισταθείς! Πανεύκολη συνταγή για ένα αγαπημένο γλυκό ψυγείου!

Μεσαία
0:15

9

10 λεπτά

5 λεπτά

Μπισκοτογλυκό - μπισκοτογλυκό ψυγείου - μπισκοτογλυκό - εύκολο μπισκοτογλυκό ψυγείου - πτι μπερ σοκολάτα - μπισκοτογλυκό Αργυρώ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

Εξοπλισμός

Μίξερ χειρός

Μπεν Μαρί

Ταψί

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε πρώτα σε ένα μπολ την κρέμα στιγμής με το κρύο γάλα για 2 λεπτά με μίξερ χειρός.
  2. Προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο.
  3. Αφήνουμε για 5′ να σταθεί η κρέμα στιγμής και προσθέτουμε τη χτυπημένη κρέμα σε παχύρρευστη μορφή.
  4. Απαλά αναδιπλώνουμε το μίγμα.
  5. Σε τετράγωνο ταψάκι στρώνουμε μια σειρά πτι μπερ να καλυφθεί όλη η βάση του ταψιού.
  6. Απλώνουμε σε στρώση τη μισή κρέμα.
  7. Καλύπτουμε με μια στρώση φέτες μπανάνας.
  8. Κάνουμε ακόμα μια στρώση με μπισκότα.
  9. Απλώνουμε την υπόλοιπη κρέμα και τις υπόλοιπες μπανάνες.
  10. Τέλος, καλύπτουμε με μια στρώση πτι μπερ και απλώνουμε όλη την επικάλυψη σοκολάτας.
  11. Παγώνουμε για 4-5 ώρες ή μια νύχτα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

  1. Λιώνουμε τη σοκολάτα στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί και αφήνουμε να κρυώσει.
  2. Όσο ακόμα η σοκολάτα είναι ρευστή, προσθέτουμε την άχνη, το βούτυρο, τη βανίλια, το γάλα και την πραλίνα.
  3. Τα χτυπάμε με μίξερ ώστε να ομογενοποιηθούν.
  4. ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ

    Γλυκό ψυγείου

Απόρρητο