Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε το τυρί κρέμα σε μπολ και με μίξερ χειρός το αφρατεύουμε.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, άνηθο, σχοινόπρασο και φρέσκα κρεμμύδια.
- Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή.
- Απαλά ενώνουμε με σπάτουλα τα 2 μείγματα σε στρογγυλό γυάλινο μπολ.
- Απλώνουμε το βρεγμένο τουλουπάνι, βάζουμε μέσα το μείγμα.
- Κλείνουμε καλά με μεμβράνη και παγώνουμε 1 νύχτα.
- Ξεφορμάρουμε (σαν μπάλα τυριού) και σερβίρουμε με κράκερ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ