Μπόμπα τυριού

Μία μπόμπα τυριού, ένα δροσερό ορεκτικό, για μπουφέ, για το τραπέζι και για καλέσματα.

Εύκολη
0:20

2

10 λεπτά

10 λεπτά

μπόμπα τυριού

Υλικά

Υλικά

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε το τυρί κρέμα σε μπολ και με μίξερ χειρός το αφρατεύουμε.
  2. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, άνηθο, σχοινόπρασο και φρέσκα κρεμμύδια.
  3. Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε παχύρρευστη μορφή.
  4. Απαλά ενώνουμε με σπάτουλα τα 2 μείγματα σε στρογγυλό γυάλινο μπολ.
  5. Απλώνουμε το βρεγμένο τουλουπάνι, βάζουμε μέσα το μείγμα.
  6. Κλείνουμε καλά με μεμβράνη και παγώνουμε 1 νύχτα.
  7. Ξεφορμάρουμε (σαν μπάλα τυριού) και σερβίρουμε με κράκερ.
  8. ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ

    Μόστρα Μυκόνου

Απόρρητο