Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ
Εξοπλισμός
Μίξερ με κάδο
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να βράσετε τις πατάτες και να ετοιμάσετε αυτή την εύκολη και ελαφριά σως.
- Περιχύνετε στις ζεστές πατάτες τη σως και απολαμβάνετε, ιδανικά ζεστή.
- Θέλετε σαν ελαφρύ χορτοφαγικό γεύμα ή να τη βάλετε πλάι στα κρεατικά σας;
- Όπως και να επιλέξετε να τη σερβίρετε θα σας εκπλήξει το πόσο νόστιμη και εθιστική είναι μέσα από την απλότητά της!
- Πρώτα πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες, με ένα μαχαίρι τις κόβουμε σε χοντρά κομμάτια και τις βράζουμε για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Αν θέλουμε βάζουμε μέσα στο νερό ένα κλωνάρι δενδρολίβανο ή θυμάρι.
- Χτυπάμε όλα τα υλικά στον κόφτη του μίξερ για να γίνουν κρέμα, χύνουμε το νερό που βράσαμε τις πατάτες και αφήνουμε ελάχιστο στον πάτο.
- Ρίχνουμε τη σως και ανακατεύουμε να πάει παντού.
- Την σερβίρουμε ζεστή.
- Με αυτά τα λίγα νηστίσιμα υλικά φτιάχνεις την πιο γευστική.