Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ µΕ ΡΟΚΦΟΡ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
Εξοπλισμός
Φούρνος
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ µΕ ΡΟΚΦΟΡ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
Εκτέλεση
- Αραδιάζουμε τις φέτες της μπαγκέτας σε λαμαρίνα και τις ψήνουμε για 10 λεπτά στους 200°C στον αέρα, στη μεσαία σχάρα, έως ότου ροδίσουν.
- Τις αφήνουμε να κρυώσουν.
- Με πιρούνι λιώνουμε το ροκφόρ.
- Το αλείφουμε στη φρυγανισμένη μπαγκέτα για τη σαλάτα με ροκφόρ.
- Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά για τη σως και τα ανακατεύουμε με πιρούνι να ενωθούν.
- Αφού πλύνουμε και στραγγίσουμε καλά τα φύλλα σαλάτας, τα χοντροκόβουμε σε σαλατιέρα.
- Προσθέτουμε το σπανάκι, τα αχλάδια, τις φράουλες, τα καρύδια.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Μοιράζουμε σε δύο πιάτα και γαρνίρουμε κάθε σαλάτα με φρυγανισμένη μπαγκέτα και ροκφόρ.
- Αγαπάτε τις σαλάτες; Εδώ θα βρείτε περισσότερες μοναδικές συνταγέςγια τα τραπέζια σας, αλλά και για να τις απολαύσετε σαν ένα νόστιμο, υγιεινό και ελαφρύ γεύμα!