Για το γλυκό σαλάμι σοκολάτας
Ψιλοκόβουμε πρώτα τη σοκολάτα σε μια κατσαρόλα.
Προσθέτουμε το γάλα και τα λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά.
Ρίχνουμε το βούτυρο σε κομματάκια και ανακατεύουμε.
Στο τέλος προσθέτουμε το κονιάκ.
Θρυμματίζουμε με τα δάχτυλά μας τα μπισκότα μέσα σε ένα μπολ (θέλουμε πολύ μικρά κομματάκια) και τα ρίχνουμε μέσα στο μίγμα.
Ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε να κρυώσει.
Επάνω σε μεμβράνη δίνουμε στο μίγμα σχήμα σαν σαλάμι.
Το τυλίγουμε καλά και το παγώνουμε για 4 ώρες.
Κόβουμε το γλυκό σαλάμι ψυγείου σε φέτες.
Διαβάστε όλα τα μυστικά για να λιώνετε πάντα σωστά την κουβερτούρα εδώ.
Θέλετε περισσότερες συνταγές για εύκολα γλυκά ψυγείου; Βρείτε τες όλες εδώ.