Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΝΙΣΟΥΑΖ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ ΝΙΣΟΥΑΖ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα τρυφερά φασολάκια και τα ζεματίζουμε σε βραστό νερό για λίγα λεπτά.
- Τα βγάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό, για να κοπεί ο βρασμός τους και να διατηρήσουν το καταπράσινο χρώμα τους.
- Βάζουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ στο μπλέντερ και τα χτυπάμε καλά.
- Αλείφουμε με λίγο ντρέσινγκ τα φιλέτα τόνου, και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.
- Κόβουμε τα λαχανικά (μαρούλι και iceberg) για τη σαλάτα σε χοντρά κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις ντομάτες, τις πατάτες, τα φασολάκια, τις ελιές, τα αυγά και τα βότανα.
- Κόβουμε τα φιλέτα τόνου σε λεπτά κομμάτια, τα προσθέτουμε στη σαλάτα και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με φρεσκοψημένο τραγανό ψωμί.
- Θέλετε περισσότερες συνταγές για εύκολες και φανταστικές σαλάτες; Σας τις έχω όλες εδώ!
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΣΑΛΑΤΑ ΝΙΣΟΥΑΖ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ:
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ