Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Στρώνουμε πρώτα τη ρόκα σε ανοιχτή πιατέλα.
- Πασπαλίζουμε με τις λιαστές ντομάτες.
- Κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες (δαχτυλίδια) το κρεμμύδι και το προσθέτουμε.
- Καθαρίζουμε το καρπούζι από τους σπόρους και το κόβουμε σε φέτες ή σε καρέ. Το προσθέτουμε.
- Κόβουμε τη φέτα σε κύβους και τη προσθέτουμε
- Ψιλοκόβουμε το δυόσμο την τελευταία στιγμή και πασπαλίζουμε τη σαλάτα.
- Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε απαλά.
- Σερβίρεις αμέσως το καρπούζι με φέτα, κατά προτίμηση δροσερό.
- Η σαλάτα με φέτα και καρπούζι είναι πολύ ευέλικτη και ταιριάζει τέλεια με μπιφτέκια ή καλαμαράκια.