Τάρτα με βατόμουρα και κρέμα ανθότυρο

Φρουτένια τάρτα με βατόμουρο, γεμάτη χρώμα και γεύση! Φτιάξτε τη για να γλυκάνετε και να ευχαριστήσετε και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους

Δύσκολη
0:50

10

15 λεπτά

35 λεπτά

τάρτα βατόμουρο συνταγη

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕµΙΣΗ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕµΙΣΗ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

  1. Ετοιµάζουµε και ψήνουµε την τάρτα σύµφωνα με τη βασική συνταγή ζύμη για γλυκιά τάρτα.
  2. Βάζουµε σε µπολ το τυρί, την κρέµα γάλακτος, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το ξύσµα και τα χτυπάµε µε µίξερ χειρός να αφρατέψουν για λίγα λεπτά.
  3. Όταν γίνουν σαν σαντιγί είναι έτοιµα.
  4. Απλώνουµε την κρέµα στην ψηµένη τάρτα.
  5. Στρώνουµε τα φρούτα.
  6. Λιώνουµε 2-3 κ.σ µαρµελάδα µε 2 κ.σ  νερό σε κατσαρόλα να ζεσταθούν.
  7. Σουρώνουµε το µείγµα και αλείφουµε τα φρούτα να γυαλίσουν.
  8. Δείτε επίσης όλες τις συνταγές μου για μαρμελάδες ονειρεμένες εδώ, διαλέξτε την αγαπημένη σας και χρησιμοποιήστε την στις γλυκές τάρτες σας.

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΤΑΡΤΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ, ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ.

    ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ

    Λικέρ βατόμουρο

Tips

  • Μπορούµε να χρησιµοποιήσουµε και κοµπόστα φρούτων, αλλά πολύ καλά στραγγισµένη.
Απόρρητο