Τάρτα με βατόμουρα και κρέμα ανθότυρο

Τάρτα με βατόμουρα, γεμάτη χρώμα και γεύση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι φρέσκα φρούτα θέλετε.

Εύκολη
0:50

10

15 λεπτά

35 λεπτά

ταρτα με βατομουρα

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ

Εκτέλεση

  1. Ετοιµάζουµε και ψήνουµε την τάρτα σύµφωνα με τη βασική συνταγή ζύμη για τάρτα.
  2. Βάζουμε σε ένα µπολ, το τυρί, την κρέµα γάλακτος, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το ξύσμα και τα χτυπάμε µε µίξερ χειρός να αφρατέψουν για λίγα λεπτά.
  3. Όταν γίνουν σαν σαντιγί είναι έτοιμα.
  4. Απλώνουμε την κρέµα στην ψημένη τάρτα.
  5. Στρώνουμε τα φρούτα.
  6. Για γυαλιστερό φινίρισμα: Λιώνουμε 2-3 κουταλιές σούπας μαρμελάδα µε 2 κουταλιές σούπας νερό σε κατσαρόλα να ζεσταθούν.
  7. Σουρώνουμε το μείγμα και αλείφουμε με ένα πινέλο τα φρούτα.

Tips

  • Μπορούµε να χρησιµοποιήσουµε και κοµπόστα φρούτων, αλλά πολύ καλά στραγγισµένη.
Απόρρητο