Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ VIRGIN PALOMA
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ VIRGIN PALOMA
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
- Σε μικρή κατσαρόλα βάζουμε το μέλι, το τζίντζερ, το λάιμ (φλούδα) και νερό.
- Από την ώρα που θα πάρει βράση βράζουμε για 2′.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τον δυόσμο.
- Αφήνουμε στην άκρη για 10′.
- Σουρώνουμε το σιρόπι και το διατηρούμε στο ψυγείο για τα cocktails.
ΓΙΑ ΤΟ MOCKTAIL
- Βρέχουμε το χείλος 2 ποτηριών και τα βουτάμε σε ζάχαρη να ντυθούν.
- Βάζουμε στα ποτήρια τριμμένο πάγο.
- Ισομοιράζουμε τα υλικά: χυμό ρόδι, χυμό γκρέιπ φρούτ, λάιμ, σιρόπι τζίντζερ και τα καθαρισμένα ρόδια κι ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε την σόδα, ανακατεύουμε και γαρνίρουμε το ποτήρι.
- Γαρνίρουμε με φέτα γκρέιπφρουτ, φέτα λάιμ και βότανα ολόκληρα κλωνάρια.