Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΤΣΑ ΠΕΠΕΡΟΝΙ
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΠΙΤΣΑ ΠΕΠΕΡΟΝΙ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Για την πίτσα πεπερόνι, φτιάχνουμε τη ζύμη με τη συνταγή για τέλεια σπιτική ζύμη.
- Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο και την απλώνουμε στην αλευρωμένη λαμαρίνα.
- Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας.
- Στρώνουμε επάνω φέτες μοτσαρέλα.
- Πασπαλίζουμε με το έμενταλ.
- Τέλος, σκορπίζουμε γύρω γύρω τις φέτες πεπερόνι.
- Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και πιπεριά.
- Ψήνουμε στους 230°C στις αντιστάσεις, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, για περίπου 15 με 20 λεπτά, στην τελευταία σχάρα του φούρνου.
- Διαβάστε όλα τα μυστικά επιτυχίας για τέλεια σπιτική πίτσα.