Σνακ για Netflix and Chill – Episode 1

Σνακ για Netflix and Chill; Όλα εδώ!

Πάρε ιδέες για το πως να φτιάξεις τα πιο γρήγορα και νόστιμα σνακ για Netflix and Chill.

Πόσες νύχτες έχουμε περάσει μπροστά στην τηλεόραση του σαλονιού με παρέα, βλέποντας ταινίες και με μία ερώτηση να πλανάται στον αέρα: Να παραγγείλουμε πίτσες;

Και ενώ γενικά κανείς δεν λέει όχι σε μία πίτσα παρέα με την αγαπημένη μας ταινία, υπάρχουν τόσα ακόμα σνακ για Netflix and Chill  που μπορούμε να έχουμε μπροστά μας εκείνη την ώρα που δεν πάει ο νους σας.

Το Netflix and Chill είναι ολόκληρη ιδέα

Και αυτό γιατί, όταν καλούμε φίλους στο σπίτι μας, φροντίζουμε να έχουμε όλα όσα θα χρειαστούμε. Έτσι το σπίτι μας διαθέτει αναψυκτικά ή ποτά που καταναλώνει η παρέα, σνακ που δεν λερώνουν και τρώγονται γρήγορα την ώρα που μας απορροφά η ταινία και φυσικά Netflix. Είτε πρόκειται για καλοκαίρι είτε για χειμώνα είτε για καραντίνα (ελπίζουμε να ήταν η τελευταία μας). Όπως καταλαβαίνετε, τα σνακ για Netflix and Chill είναι κομμάτι της διαδικασίας και της διασκέδασης.

Τι σνακ να φτιάξω για Netflix and Chill;

Τα σνακ για Netflix and Chill Οι επιλογές είναι άπειρες. Από υγιεινές μέχρι πιο “βρώμικες” και από κάτι γρήγορο μέχρι κάτι πιο σύνθετο, αν έχουμε το χρόνο και τη διάθεση. Όπως και στην επιλογή της ταινίας, έτσι και στο τι φαγητό θα την συνοδεύσει, θα πρέπει να συνυπολογίσετε τι αρέσει σε εσάς και τι στην παρέα σας. Εάν έχετε πιο vegan ή πιο light επιλογές, πιο γρήγορες ή πιο κλασικές επιλογές, το argiro.gr συγκέντρωσε για εσάς όλα εκείνα που χρειάζεστε για να περάσετε μία υπέροχη νύχτα με την παρέα σας.

Φτιάξτε τα είτε παρέα με τους φίλους σας, για περισσότερη διασκέδαση είτε μόνοι σας όσο τους περιμένετε και απολαύστε την αγαπημένη σας γεύση με την ταινία της επιλογής σας.

Επιλέξτε ανάμεσα σε τορτίγιες με κοτόπουλο,  κλασικό και σπιτικό hot dog, club sandwitch, γρήγορα και εύκολα σαντουιτσάκια με τονοσαλάτα, σπιτικά και τραγανά πατατάκια και τσιπς λαχανικών, μαζί με σως της δικής σας επιλογής και φυσικά τα αγαπημένα από όλους ποπ κορν!

Πάρτε και περισσότερες ιδέες για γρήγορα και εύκολα σνακ για όλα τα movie nights

Για να μην κάνετε μάλιστα ατελείωτα scroll στην οθόνη σας για να πάρετε ιδέες για τα σνακ για Netflix and Chill, σας ετοιμάσαμε μία σειρά μίνι “επεισοδίων”, ανάλογα με το πόσο δύσκολα είναι τα σνακ αλλά και το είδος τους. Στο σημερινό “επεισόδιο” θα δείτε λοιπόν τα εξής:

 

Η πιο νόστιμη τορτίγια με κοτόπουλο. Με αυτή τη συνταγή, μπορείτε γευτείτε τις αγαπημένες σας μεξικάνικες quesadillas, φτιαγμένες από τα χεράκια σας. Λαχταριστές τορτίγιες με κοτόπουλο, λιωμένο τυρί και φανταστική σάλτσα.

μεξικάνικη τορτίγια με κοτόπουλο quesadillas συνταγη κεσαντιγιας μεξικάνικες τορτιγιες
Τορτίγια με κοτόπουλο: Δείτε τη συνταγή

Κλασικο hot dog με λουκάνικο και αφράτο σπιτικό μαλακό ψωμάκι πολυτελείας. Αν αγοράσεις έτοιμα ψωμάκια σε 10′ έτοιμο και το hot dog. Αξίζει τον κόπο όμως να δοκιμάσετε αυτά τα φανταστικά σπιτικά ψωμάκια για χοτ ντογκ. Πάρε ιδέες, εκτός από την κλασική συνταγή, τι άλλο μπορείς να βάλεις στο δικό σου!

hot dog συνταγη χοτ ντογκ
Hot Dog: Δείτε τη συνταγή

Το καλύτερο σπιτικό club sandwitch που έχετε δοκιμάσει ποτέ, θα το φτιάξετε με αυτή τη συνταγή! Για μικρούς και μεγάλους, για πάρτυ και για όλες τις ώρες!

σπιτικό club sandwich συνταγή κλαμπ σάντουιτς για παιδικό παρτυ
Club Sandwich: Δείτε τη συνταγή

Κρύα σάντουιτς με τονοσαλάτα, νόστιμα, υγιεινά και πολύ χορταστικά. Αποτελούν το τέλειο κολατσιό για το γραφείο ή για εκδρομή

σάντουιτς με τόνο
Σάντουιτς με τονοσαλάτα: Δείτε τη συνταγή

Εύκολα και γρήγορα τραγανά σπιτικά πατατάκια σαν του εμπορίου. Ξεμυαλίζουν σε κάθε μπουκιά. Τα σπιτικά τραγανά τσιπς πατάτας γίνονται και στο φούρνο κατευθείαν, χωρίς τηγάνισμα!

σπιτικά πατατάκια φούρνου πως φτιαχνονται τα τσιπς πατάτας συνταγη στο φουρνο
Σπιτικά πατατάκια: Δείτε τη συνταγή

 

Το πιο υγιεινό σνακ στον κόσμο. Τσιπς λαχανικών, τραγανά κι ακαταμάχητα για όλες τις ώρες. Αν φτιάξεις τα τσιπς λαχανικών στο φούρνο οι θερμίδες ελαττώνονται στο ελάχιστο. Εσύ πώς προτιμάς τα τσιπς λαχανικών ψητά ή τηγανητά !

Τσιπς λαχανικών
Τσιπς Λαχανικών: Δείτε τη συνταγή

Συνταγή για σπιτικά ποπ κορν τραγανά και τέλεια, με όλα τα μυστικά. Φτιάξτε ποπ κορν με βούτυρο και αλάτι, μπάρμπεκιου ή με γεύσεις που σας αρέσουν, με βότανα και μπαχαρικά, ακόμα και με τυρί. Τα δε καραμελωμένα ποπ κορν, είναι τα αγαπημένα μου. Μην αργείτε σε 2′ λεπτά!

πωσ φτιαχνω ποπ κορν συνταγη σπιτικα popcorn καραμελωμενα γλυκα με βουτυρο μπαρμπεκιου σε κατσαρολα μυστικα
Ποπ κορν: Δείτε τη συνταγή

Εύκολο και υγιεινό ντιπ αβοκάντο με γιαούρτι. Ετοιμάστε το μέσα σε 5 λεπτά και απολαύστε το με πιτάκια ή κριτσίνια για ένα υγιεινό σνακ!

ντιπ αβοκάντο
Ντιπ Αβοκάντο: Δείτε τη συνταγή

Μέλι και μουστάρδα συνδυάζονται σε αυτό το υπέροχο ντιπ που μπορείς να βουτήξεις τραγανές τηγανητές μπουκιές ή να την αραιώσεις λίγο και να γίνει φανταστικό ντρέσινγκ για τις σαλάτες σου

 

 

Ντιπ μουστάρδας με μέλι
Ντιπ μουστάρδας με μέλι: Δείτε τη συνταγή

Αν θες να σου άρεσαν οι παραπάνω ιδέες, ίσως σ’ αρέσουν και οι συνταγές για νηστίσιμα σνακ:

 

https://www.argiro.gr/2021/04/snak-gia-netflix-and-chill-episode-1/