Πίσω

5 καλύτερες συνταγές για εύκολο σπιτικό ψωμί

Οι 5 καλύτερες συνταγές για ψωμί που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις

Σπιτικό ψωμί, ίσως δεν υπάρχει καλύτερη διαδικασία στην κουζίνα από το να φτιάξεις το δικό σου σπιτικό ψωμί. Με 3 απλά υλικά αλεύρι επιλογής σου, νερό και μαγιά, θα μοσχοβολήσει όλη κουζίνα από φρεσκοψημένο ζεστό ψωμί.

Εύκολο ψωμί χωρίς ζύμωμα, χωρίς φούσκωμα και αναμονή, ψωμί με προζύμι ακόμα και ψωμί χωρίς μαγιά μπορείς να φτιάξεις! Ναι, ναι, γίνεται ψωμί χωρίς μαγιά και είναι το εύκολο το γρήγορο ψωμί για αρχάριους.

Οι 5 καλύτερες συνταγές για ψωμί είναι εδώ και σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις. Άλλωστε το να φτιάξεις δικό σου σπιτικό ψωμί δεν είναι μόνο απόλαυση, δεν είναι μόνο δημιουργία, αλλά είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία στην κουζίνα σου. Όποια συνταγή για ψωμί και να επιλέξεις, έχω μέσα αναλυτικά όλα τα μυστικά, αλλά και video για ψωμί,  ώστε να μην υπάρχει καμία απορία. Εδώ θα βρεις και όλα τα μυστικά μου για ψωμί για κάθε συνταγή που φτιάχνεις.

Καλά ζυμώματα και καλή επιτυχία γιατί σαν το φρεσκοψημένο σπιτικό ψωμί δεν έχει άλλο.

Διαφήμιση

Βασική συνταγή για ψωμί

Η συνταγή για σπιτικό ψωμί είναι εδώ με όλα τα μυστικά και αναλυτικό video. Δοκίμασε το με τόλμη και μην φοβάσαι τίποτα. Το καλύτερο ψωμί θα φτιάξεις με αυτή την συνταγή μου.

Ψωμί στην γάστρα σε 10’

Αγαπημένη συνταγή γεμάτη αρώματα, ένα εύκολο ψωμί χωρίς ζύμωμα. Ασχολείσαι μόνο 5’ με τα υλικά σου. Αυτό είναι όλο. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει ο φούρνος. Αυτό το εύκολο ψωμί στην γάστρα, μπορεί να γίνει κάλλιστα με δυο ταψιά. ´Ένα μικρότερο ταψί και ένα μεγαλύτερο, που θα λειτουργήσουν σαν γάστρα με καπάκι μέσα στον φούρνο. Το ψωμί στην γάστρα σε 10’ είναι εδώ και σε προκαλεί μην αργείς καθόλου
Διαφήμιση

Εύκολο ψωμί χωρίς ζύμωμα

Μια φανταστική συνταγή για ψωμί χωρίς ζύμωμα. Η γεύση του και συμπεριφορά του, θυμίζει ψωμί με προζύμι. Είναι τόσο εύκολο, τόσο αρωματικό, με τραγανή κόρα, αφράτο σπιτικό ψωμί του ονείρου.

Σε προκαλώ να δεις το αναλυτικό βίντεο για το εύκολο ψωμί και να το φτιάξεις τώρα.

Ψωμί με μπίρα σε 5’

Χωρίς μαγιά, χωρίς ζύμωμα, χωρίς φούσκωμα. Με λίγα υλικά που έχεις στην κουζίνα σου, σε 5’ ακριβώς μπαίνει στην φόρμα με ένα απλό ανακάτεμα. Το ψωμί των 5’ θα σε εκπλήξει και δεν θα το πιστεύεις.
Διαφήμιση

Ψωμί του τοστ

Σπιτικό ψωμί του τοστ αφράτο, μαλακό και μοσχομυριστό. Είναι μαλακό ψωμί φόρμας για σάντουιτς, σουφλέ αλλά και για το πρωινό με μαρμελάδες εποχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται