Ταραµοκεφτέδες

Ταραµοκεφτέδες από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Τα κεφτεδάκια με ταραμά, είναι από τις πιο νόστιμες λιχουδιές της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας. Συνοδεύουν τέλεια το ουζάκι

Μεσαία
0:20

4

10 λεπτά

10 λεπτά

Ταραµοκεφτέδες

Υλικά

Υλικά

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑµΟΚΕΦΤΕΔΕΣ

  1. Ξεκινάμε βάζοντας λίγο λάδι στο τηγάνι για να σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια.
  2. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τον άνηθο, το δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  3. Προσθέτουμε το μείγμα για τους κεφτέδες στο ψωμί και ρίχνουμε μέσα και τον ταραμά (αφού τον ξεπλύνουμε πρώτα με νερό).
  4. Ζυμώνουμε τα υλικά, πλάθουμε τους ταραμοκεφτέδες και τους αλευρώνουμε.
  5. Βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τους κεφτέδες.
  6. Μόλις ψηθούν καλά και από τις δύο πλευρές, τους βγάζουμε σε μια πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρουμε ζεστούς.
  7. Δοκιμάστε οπωσδήποτε και την συνταγή της Αργυρώς για την πιο βελούδινη ταραμοσαλάτα.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΟΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ.

    ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ

    Μπιφτέκια γαρίδας

Απόρρητο