Ταρτάρ σολωμού

Ταρτάρ σολωμού, μία συνταγή πλούσια σε Ω3 λιπαρά, οξέα πολύ εύκολη και πολύ υγιεινή! Δοκιμάστε τη

4

15 λεπτά

15 λεπτά

ταρτάρ σολωμού

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΡΤΑΡ ΣΟΛΩΜΟΥ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΡΤΑΡ ΣΟΛΩΜΟΥ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΡΤΑΡ ΣΟΛΩΜΟΥ

  1. Παγώνουμε τον φρέσκο σολωμό στην κατάψυξη για να σφίξει για 30′.
  2. Τον ψιλοκόβουμε.
  3. Ψιλοκόβουμε και τον καπνιστό σολωμό και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  4. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι καθώς και το ξύσμα.
  5. Προσθέτουμε τη μαγιονέζα.
  6. Ανακατεύουμε τα υλικά.
  7. Παγώνουμε το ταρτάρ στο ψυγείο.
  8. Το σερβίρουμε σε τσέρκι να φορμαριστεί.

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΤΑΡΤΑΡ ΨΑΡΙΟΥ, ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ

Απόρρητο