Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΡΤΑΡ ΣΟΛΩΜΟΥ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΡΤΑΡ ΣΟΛΩΜΟΥ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΡΤΑΡ ΣΟΛΩΜΟΥ
- Παγώνουμε τον φρέσκο σολωμό στην κατάψυξη για να σφίξει για 30′.
- Τον ψιλοκόβουμε.
- Ψιλοκόβουμε και τον καπνιστό σολωμό και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι καθώς και το ξύσμα.
- Προσθέτουμε τη μαγιονέζα.
- Ανακατεύουμε τα υλικά.
- Παγώνουμε το ταρτάρ στο ψυγείο.
- Το σερβίρουμε σε τσέρκι να φορμαριστεί.
ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΤΑΡΤΑΡ ΨΑΡΙΟΥ, ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ