Cupcakes καρύδας με ανανά

Αυτά τα εξωτικά cupcakes καρύδας είναι συγκλονιστικά! Ο συνδυασμός των γεύσεων και των αρωμάτων από τον ανανά και το ινδοκάρυδο είναι μαγικός

Δύσκολη
0:45

12 - τμχ

20 λεπτά

25 λεπτά

cupcakes καρύδας

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ FROSTING ΚΑΡΥΔΑΣ

Εξοπλισμός

Μίξερ χειρός

Σχάρα

Φόρμα

Φούρνος

Υλικά

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΟ FROSTING ΚΑΡΥΔΑΣ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΑ CUPCAKES ΚΑΡΥΔΑΣ

  1. Προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 170 βαθμούς C.
  2. Σε ένα μικρό μπολ, ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
  3. Σε ένα μεσαίο μπολ ρίχνουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη και χτυπάμε με μίξερ χειρός για 5΄μέχρι να αφρατέψουν.
  4. Προσθέτουμε το αυγό και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  5. Ρίχνουμε εναλλάξ το αλεύρι, το γάλα καρύδας και τη βανίλια.
  6. Χτυπάμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να απορροφηθούν τα υλικά.
  7. Τέλος, ρίχνουμε τον ανανά ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα σιλικόνης από κάτω προς τα πάνω, ώστε να αναμιχθούν καλά τα υλικά.
  8. Ετοιμάζουμε τις θήκες για τα cupcakes και ρίχνουμε το μείγμα με τη βοήθεια σκουπ, γεμίζοντάς τα περίπου κατά τα 3/4.
  9. Βάζουμε τις φόρμες στην προτελευταία σχάρα και ψήνουμε στις αντιστάσεις για 23΄-25΄.
  10. Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  11. Γεμίζουμε ένα κορνέ με frosting καρύδα και στολίζουμε το καθένα ξεχωριστά.
  12. Πασπαλίζουμε με τριμμένη καρύδα.

ΓΙΑ ΤΟ FROSTING ΚΑΡΥΔΑΣ

  1. Σε ένα μπολ χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με μίξερ χειρός το βούτυρο και το γάλα καρύδας για 5΄, μέχρι να αφρατέψουν.
  2. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα, μέχρι  να γίνει μια ελαφριά και αφράτη κρέμα.
  3. Έχετε απορίες για τα cupcakes; Διαβάστε και όλα τα μυστικά επιτυχίας, που βρίσκονται στη βασική συνταγή μου για cupcakes.
  4. Αν σας άρεσαν τα cupcakes καρύδας με ανανά, αξίζει να δοκιμάσετε και την παρακάτω συνταγή<.

    ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ

    Cupcakes λεμόνι

Απόρρητο