Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ FROSTING ΚΑΡΥΔΑΣ
Εξοπλισμός
Μίξερ χειρός
Σχάρα
Φόρμα
Φούρνος
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ FROSTING ΚΑΡΥΔΑΣ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΑ CUPCAKES ΚΑΡΥΔΑΣ
- Προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους 170 βαθμούς C.
- Σε ένα μικρό μπολ, ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι.
- Σε ένα μεσαίο μπολ ρίχνουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη και χτυπάμε με μίξερ χειρός για 5΄μέχρι να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε το αυγό και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Ρίχνουμε εναλλάξ το αλεύρι, το γάλα καρύδας και τη βανίλια.
- Χτυπάμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να απορροφηθούν τα υλικά.
- Τέλος, ρίχνουμε τον ανανά ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα σιλικόνης από κάτω προς τα πάνω, ώστε να αναμιχθούν καλά τα υλικά.
- Ετοιμάζουμε τις θήκες για τα cupcakes και ρίχνουμε το μείγμα με τη βοήθεια σκουπ, γεμίζοντάς τα περίπου κατά τα 3/4.
- Βάζουμε τις φόρμες στην προτελευταία σχάρα και ψήνουμε στις αντιστάσεις για 23΄-25΄.
- Τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Γεμίζουμε ένα κορνέ με frosting καρύδα και στολίζουμε το καθένα ξεχωριστά.
- Πασπαλίζουμε με τριμμένη καρύδα.
ΓΙΑ ΤΟ FROSTING ΚΑΡΥΔΑΣ
- Σε ένα μπολ χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα με μίξερ χειρός το βούτυρο και το γάλα καρύδας για 5΄, μέχρι να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα, μέχρι να γίνει μια ελαφριά και αφράτη κρέμα.
- Έχετε απορίες για τα cupcakes; Διαβάστε και όλα τα μυστικά επιτυχίας, που βρίσκονται στη βασική συνταγή μου για cupcakes.
Αν σας άρεσαν τα cupcakes καρύδας με ανανά, αξίζει να δοκιμάσετε και την παρακάτω συνταγή<.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ