Εκτελεση
Στραγγίζουμε πρώτα την κομπόστα βερίκοκο.
Σε μισό ποτήρι από το σιρόπι (100 γραμ.) διαλύουμε 1 φακελάκι ζελέ.
Ψιλοκόβουμε την κομπόστα κι ανακατεύουμε με το ζελέ.
Στρώνουμε σε μια φόρμα τα σαβαγιάρ και τα αλείφουμε με το σιρόπι από την κομπόστα.
Χτυπάμε την έτοιμη σαντιγί σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής, βγάζουμε από το μίξερ, χτυπάμε τις 2 κρέμες στιγμής με 400 γραμ. γάλα ή ετοιμάζουμε ανάλογη ποσότητα κρέμας ζαχαχροπλαστικής.
Προσθέτουμε 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος και χτυπάμε για λίγο να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βάζουμε την κρέμα πάνω από τα μπισκότα και απλώνουμε.
Από πάνω βάζουμε την κομπόστα και γύρω-γύρω γαρνίρουμε με τη σαντιγί.
Τη σκεπάζουμε με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο.
Τη συνταγή μας παραχώρησε ευγενικά η κα Άννα Καντζού.