Εκτέλεση
Βρέχουμε με λίγο νερό και ντύνουμε μια μικρή μακρόστενη φόρμα κέικ με μεμβράνη ή χρησιμοποιούμε μιας χρήσεως.
Βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο να παγώσει.
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και μόλις λιώσει αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σε μπολ βάζουμε το βούτυρο (μαλακό) και την άχνη και τα χτυπάμε με σύρμα ή μίξερ να κρεμώσουν και εν τω μεταξύ κόβουμε τα μπισκότα.
Λίγη-λίγη ρίχνουμε μέσα τη λιωμένη σοκολάτα και την κρέμα και τελευταία ρίχνουμε τα γεμιστά μπισκότα.
Η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου.
Αδειάζουμε στη φόρμα, καλύπτουμε με μεμβράνη και το παγώνουμε να σφίξει για 2 ώρες περίπου.
Πριν σερβίρουμε, αφήνουμε το γλυκό για λίγο σε θερμοκρασία δωματίου και έπειτα κόβουμε σε φέτες.
Μπορούμε να ρίξουμε από πάνω λίγη λιωμένη σοκολάτα και τριμμένο μπισκότο.