Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑµΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
- Ξεκινάμε βάζοντας λίγο λάδι στο τηγάνι για να σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια.
- Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τον άνηθο, το δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε το μείγμα για τους κεφτέδες στο ψωμί και ρίχνουμε μέσα και τον ταραμά (αφού τον ξεπλύνουμε πρώτα με νερό).
- Ζυμώνουμε τα υλικά, πλάθουμε τους ταραμοκεφτέδες και τους αλευρώνουμε.
- Βάζουμε το λάδι να κάψει σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τους κεφτέδες.
- Μόλις ψηθούν καλά και από τις δύο πλευρές, τους βγάζουμε σε μια πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρουμε ζεστούς.
- Δοκιμάστε οπωσδήποτε και την συνταγή της Αργυρώς για την πιο βελούδινη ταραμοσαλάτα.
ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΟΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ