Εκτέλεση
Για τις τυροκροκέτες, ανακατεύουμε σε ένα μπολ τα τυριά, τα μυρωδικά, τα αυγά και το πιπέρι.
Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη που να πλάθονται εύκολα οι τυροκροκέτες μας (σαν κεφτεδάκια).
Σε άλλο μπολ βάζουμε το 1 φλ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις).
Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις πανάρουμε στο αλεύρι.
Μόλις πανάρουμε όλες τις κροκέτες, τις ροδίζουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά στο τηγάνι, μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.
Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρουμε ζεστές.