Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Βάζουμε τη ζάχαρη, τις φράουλες και ένα φλιτζάνι νερό σε κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Διαβάστε όλα τα μυστικά για τις φρέσκες φράουλες.
- Ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη και πατάμε με την κουτάλα να λιώσουν οι φράουλες για τη ροζ λεμονάδα.
- Αφήνουμε να κρυώσει.
- Περνάμε το μείγμα από σήτα λεπτή, να φύγουν τα σποράκια της φράουλας.
- Ενώνουμε το κρύο σιρόπι φράουλας, το λεμόνι και τη σόδα σε κανάτα.
- Γεμίζουμε τα ποτήρια με παγάκια και βάζουμε τη λεμονάδα και φέτες λεμονιού.
- Ιδανική για παιδικό πάρτυ, για να δροσίσετε τους καλεσμένους σας, ακόμα και για βάφτιση!
- Αν αγαπάτε τη λεμονάδα, δείτε και την κλασική συνταγή μου για σπιτική λεμονάδα συμπυκνωμένη, με πολλά μυστικά και παραλλαγές.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ