Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΦΕΤΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΦΕΤΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
- Πολτοποιούμε τη φέτα, το γιαούρτι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το δυόσμο και τον άνηθο, στον κάδο του πολυκόφτη για να αποκτήσουν απαλή υφή.
- Μεταφέρουμε την κρέμα φέτας στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
- Κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και το αγγούρι σε λωρίδες ή καρέ και τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
- Σερβίρουμε την μους φέτας απλωμένη σε πιάτο με τα λαχανικά στη μέση.
- Περιχύνουμε με τα υγρά των λαχανικών και γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου και σταγόνες ελαιόλαδου.
- Συνοδεύουμε με παξιμαδάκια, ή ψητές πίτες
Προτεινόμενες συνταγές
ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΚΑΙ
Τσιπς λαχανικών
Tips
- Η μους φέτας με γιαούρτι ταιριάζει σε σαλάτες και σαν ντιπ λαχανικών.
Η συνταγή δημοσιεύτηκε στο περιοδικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ στο τεύχος Μαίου 2024.