Συκωταριά στο τηγάνι
Για να φτιάξουμε συκωταριά στο τηγάνι, επιλέγουμε μια μικρή συκωταριά από 700 μέχρι 900 γραμ. Αν έχετε και λίγα έντερα ο...
Μαγείρεψε"
Για να φτιάξουμε συκωταριά στο τηγάνι, επιλέγουμε μια μικρή συκωταριά από 700 μέχρι 900 γραμ. Αν έχετε και λίγα έντερα ο...
ΜαγείρεψεΓια την μαγειρίτσα κοκκινιστή, καθαρίζουμε πρώτα τα εντεράκια γυρνώντας τα μέσα έξω με ένα στυλό ή μολύβι. Τα ξεπλένουμε και τα...
ΜαγείρεψεΦτιάχνουμε το κατσικάκι στη λαδόκολλα γεμιστό με ρύζι,στύβοντας πρώτα τα λεμόνια πάνω στο σφαχτό και το αλείφουμε μέσα και έξω. Προθερμαίνουμε το φούρνο...
ΜαγείρεψεΤα τσιλίχουρδα, μια μαγειρίτσα χωρίς μαρούλι πεντανόστιμη, όπως την φτιάχνουν παραδοσιακά στην Κέρκυρα. Πρώτα πρέπει να πλύνουμε με άφθονο νερό τις συκωταριές και τα...
ΜαγείρεψεΓια τη γαρδούμπα στο φούρνο, καθαρίζουμεπρώτα τη συκωταριά και χωρίζουμε τα μέρη της. Αφαιρούμε την καρδιά (δεν την χρησιμοποιούμε...
ΜαγείρεψεΓια το αρνάκι στο φούρνο με ρύζι,Μουλιάζουμε πρώτα το ρύζι σε μπόλικο νερό για περίπου 1 ώρα. Το ξεπλένουμε...
ΜαγείρεψεΓια το υπέροχο πασχαλινό αρνί πατούδο,Βάζουμε πρώτα το ρύζι σε μπολ µε νερό και το αφήνουµε να σταθεί για...
ΜαγείρεψεΓια τα γαρδουμπάκια πρέπει να προσέξουμε και να πλύνουμε τα έντερα πολύ καλά.Μετά με μαχαίρι τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. ...
ΜαγείρεψεΓια τα γαρδουμπάκια κοκκινιστά,Καθαρίζουμε πρώτα τη συκωταριά και χωρίζουμε τα μέρη της. Αφαιρούμε την καρδιά και κρατάμε το...
ΜαγείρεψεΓια το γεμιστό κατσικάκι στο φούρνοΖεματίζουμε πρώτα τη συκωταριά. Την ψιλοκόβουμε όπως στη μαγειρίτσα. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με ελαιόλαδο. ...
ΜαγείρεψεΓια την παραδοσιακή φρικασέ μαγειρίτσα με μαρούλι και συκωτάκια, πρώτη μας δουλειά είναι να πλύνουμε καλά τα αντεράκια και τη συκωταριά.Τα ζεματίζουμε...
ΜαγείρεψεΓια το πασχαλινό κατσικάκι γεμιστό με τυριά, ζεματίζουμε πρώτα τη συκωταριά σε νερό που βράζει για 6΄-8 και την αφήνουμε να...
ΜαγείρεψεΨήνουμε αυθεντικό κοκορέτσι στο φούρνο για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να ψήσουν σε ανοιχτή φωτιά. Μπορείτε όμως να ψήσετε κοκορέτσι...
ΜαγείρεψεΓια το κοκορέτσι σε φύλλο κρούστας στο φούρνο, ζεματάμε πρώτα ελαφρά τη συκωταριά για να κόβεται καλύτερα. Την ψιλοκόβουμε με ψαλίδι και τη...
ΜαγείρεψεΓια την συνταγή λαµπροµεζές σε κληµατόβεργες,Πρώτα ζεματάμε σε νερό που βράζει τη συκωταριά για 10΄. Την αφήνουμε να...
ΜαγείρεψεΓια τη μαγειρίτσα παριανή μια πασχαλινή παραδοσιακή συνταγή, καθαρίζουμε πρώτα τα εντεράκια, γυρνώντας τα μέσα έξω µε ένα στυλό ή µολύβι....
ΜαγείρεψεΓια τα πασχαλινά πουγκιά με φύλλο κρούστας, ζεματάμε πρώτα τη συκωταριά για 10΄. Τη στραγγίζουμε και την ψιλοκόβουμε.Ζεσταίνουμε σε τηγάνι...
ΜαγείρεψεΓια τα πασχαλινά μπουρεκάκια,Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα ή σε τηγάνι βαθύ και φαρδύ. Σοτάρουμε τα...
ΜαγείρεψεΓια την πασχαλινή τηγανιά με κρασί, πλένουμε πρώτα τη συκωταριά.Τη ζεματάμε σε κατσαρόλα σε νερό που βράζει για 10΄....
ΜαγείρεψεΓια την μαγειρίτσα με κεφαλάκι, από την προηγούμενη μέρα καθαρίζουμε την αντεριά. Με τη βοήθεια ενός μολυβιού ή στυλό γυρίζουμε τα...
ΜαγείρεψεΓια την πικάντικη αρνίσια συκωταριά στην κατσαρόλα, καθαρίζουμε πρώτα και κόβουμε τη συκωταριά σε μπουκιές.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και προσθέτουμε...
ΜαγείρεψεΚοκορέτσι ρουμελιώτικο Για το κοκορέτσι ρουμελιώτικο στα κάρβουνα, πρώτα πλένουμε πολύ καλά τη συκωταριά και τα έντερα.Γυρίζουμε τα αντεράκια τα μέσα έξω και τα...
ΜαγείρεψεΓια τα παραδοσιακά γαρδουμπάκια στο φούρνο με πατάτες λαδορίγανη, πρώτα καθαρίζουμε τη συκωταριά και χωρίζουμε τα μέρη της. Αφαιρούμε την καρδιά (δεν...
ΜαγείρεψεΓια τους τζιγεροσαρμάδες στο φούρνο, πρώτα ζεματάμε τις συκωταριές για 6-7 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν, αφαιρούμε τις συμφύσεις και τις ψιλοκόβουμε όσο...
Μαγείρεψε