Συκωταριά στο τηγάνι
Για να φτιάξουμε συκωταριά στο τηγάνι, επιλέγουμε μια μικρή συκωταριά από 700 μέχρι 900 γραμ. Αν έχετε και λίγα έντερα ο...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε συκωταριά στο τηγάνι, επιλέγουμε μια μικρή συκωταριά από 700 μέχρι 900 γραμ. Αν έχετε και λίγα έντερα ο...
ΜαγείρεψεΗ παραδοσιακή σούπα του μεγάλου Σαββάτου αλλιώς! Κοκκινιστή μαγειρίτσα, πεντανόστιμη και απολαυστική.
ΜαγείρεψεΦτιάχνουμε το κατσικάκι στη λαδόκολλα γεμιστό με ρύζι,στύβοντας πρώτα τα λεμόνια πάνω στο σφαχτό και το αλείφουμε μέσα και έξω. Προθερμαίνουμε το φούρνο...
ΜαγείρεψεΤα τσιλίχουρδα, μια μαγειρίτσα χωρίς μαρούλι πεντανόστιμη, όπως την φτιάχνουν παραδοσιακά στην Κέρκυρα. Πρώτα πρέπει να πλύνουμε με άφθονο νερό τις συκωταριές και τα...
ΜαγείρεψεΓια τη γαρδούμπα στο φούρνο, καθαρίζουμεπρώτα τη συκωταριά και χωρίζουμε τα μέρη της. Αφαιρούμε την καρδιά (δεν την χρησιμοποιούμε...
ΜαγείρεψεΓια το αρνάκι στο φούρνο με ρύζι,Μουλιάζουμε πρώτα το ρύζι σε μπόλικο νερό για περίπου 1 ώρα. Το ξεπλένουμε...
ΜαγείρεψεΓια το υπέροχο πασχαλινό αρνί πατούδο,Βάζουμε πρώτα το ρύζι σε μπολ µε νερό και το αφήνουµε να σταθεί για...
ΜαγείρεψεΓια τα γαρδουμπάκια πρέπει να προσέξουμε και να πλύνουμε τα έντερα πολύ καλά.Μετά με μαχαίρι τα κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια. ...
ΜαγείρεψεΓια τα γαρδουμπάκια κοκκινιστά,Καθαρίζουμε πρώτα τη συκωταριά και χωρίζουμε τα μέρη της. Αφαιρούμε την καρδιά και κρατάμε το...
ΜαγείρεψεΓια το γεμιστό κατσικάκι στο φούρνοΖεματίζουμε πρώτα τη συκωταριά. Την ψιλοκόβουμε όπως στη μαγειρίτσα. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με ελαιόλαδο. ...
ΜαγείρεψεΓια την παραδοσιακή φρικασέ μαγειρίτσα με μαρούλι και συκωτάκια, πρώτη μας δουλειά είναι να πλύνουμε καλά τα αντεράκια και τη συκωταριά.
ΜαγείρεψεΓια το πασχαλινό κατσικάκι γεμιστό με τυριά, ζεματίζουμε πρώτα τη συκωταριά σε νερό που βράζει για 6΄-8 και την αφήνουμε να...
ΜαγείρεψεΨήνουμε το κοκορέτσι στο φούρνο για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να ψήσουν σε ανοιχτή φωτιά. Μπορείτε όμως να ψήσετε κοκορέτσι...
ΜαγείρεψεΓια το κοκορέτσι σε φύλλο κρούστας στο φούρνο, ζεματάμε πρώτα ελαφρά τη συκωταριά για να κόβεται καλύτερα. Την ψιλοκόβουμε με ψαλίδι και...
ΜαγείρεψεΓια την συνταγή λαµπροµεζές σε κληµατόβεργες,Πρώτα ζεματάμε σε νερό που βράζει τη συκωταριά για 10΄. Την αφήνουμε να...
ΜαγείρεψεΗ καλύτερη πασχαλινή συνταγή, με όλα τα μυστικά επιτυχίας! Μαγειρίτσα παριανή που αξίζει να φτιάξετε φέτος το Πάσχα.
ΜαγείρεψεΓια τα πασχαλινά πουγκιά με φύλλο κρούστας, ζεματάμε πρώτα τη συκωταριά για 10΄. Τη στραγγίζουμε και την ψιλοκόβουμε.Ζεσταίνουμε σε τηγάνι...
ΜαγείρεψεΓια τα πασχαλινά μπουρεκάκια,Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε πλασοτέ κατσαρόλα ή σε τηγάνι βαθύ και φαρδύ. Σοτάρουμε τα...
ΜαγείρεψεΓια την πασχαλινή τηγανιά με κρασί, πλένουμε πρώτα τη συκωταριά.Τη ζεματάμε σε κατσαρόλα σε νερό που βράζει για 10΄....
ΜαγείρεψεΜια διαφορετική μαγειρίτσα για το Πάσχα με κεφαλάκι που θα σας εντυπωσιάσει.
ΜαγείρεψεΓια την πικάντικη αρνίσια συκωταριά στην κατσαρόλα, καθαρίζουμε πρώτα και κόβουμε τη συκωταριά σε μπουκιές.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και προσθέτουμε...
ΜαγείρεψεΓια τα παραδοσιακά γαρδουμπάκια στο φούρνο με πατάτες λαδορίγανη, πρώτα καθαρίζουμε τη συκωταριά και χωρίζουμε τα μέρη της. Αφαιρούμε την καρδιά (δεν...
ΜαγείρεψεΚάποτε, πριν από χρόνια, όταν πρωτόφαγα τζιγεροσαρμά, καλεσμένη σε κάποιο τραπέζι στη Θεσσαλονίκη, τρελάθηκα με τη νοστιμιά του. Φτιάξτε αυτόν το...
Μαγείρεψε