Και αυτό το καλοκαίρι ψηφίζουμε ροδάκινο!

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, και το μυαλό μας ταξιδεύει συνεχώς σε παραλίες μαγικές και βουτιές δροσιστικές.

Και επειδή στην ηλιόλουστη χώρα μας το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο τα πιο νόστιμα φρούτα, διαλέξτε τα καλύτερα ροδάκινα και πάμε να φτιάξουμε τις πιο φανταστικές συνταγές με τα μοναδικά χρυσορόδινα και μελιστάλακτα ροδάκινα.

Πέρα όμως από λαχταριστά, είναι και πλούσια σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και άλλα θρεπτικά συστατικά. Όπως όλα τα φρούτα έτσι και αυτά συμβάλλουν στην θωράκιση του οργανισμού, έχοντας ευεργετικές ιδιότητες.

Προστατεύουν την όρασή μας, συμβάλουν στη διατήρηση του σωστού βάρους, μας χαρίζουν όμορφο δέρμα, μας προσφέρουν ασπίδα απέναντι σε σοβαρές ασθένειες, βοηθάνε στη ρύθμιση της ψηλής χοληστερόλης.

Και τι φανταστικές επιλογές μας δίνουν στην κουζίνα! Μοσχομυριστά γλυκά, δροσιστικά και ακαταμάχητα ποτά, απολαυστικά παγωτά, μοναδικές μους, συγκλονιστικές πίτες.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, ψηφίζουμε ροδάκινα, γιατί εκτός από το ότι μας κάνουν καλό, μας προσφέρουν και ατελείωτη γευστική ευχαρίστηση.

Καλή επιτυχία, σε όποια συνταγή και αν διαλέξετε, και να θυμάστε είμαι πάντα δίπλα σας να μοιράζομαι την εμπειρία μου μετά από 20 χρόνια στην εστίαση,

με πολλή αγάπη Αργυρώ

 

 

 

 

Θέλω να μοιράζομαι τα πάντα μαζί σας μέσα από το argiro.gr!

Σας Προτείνουμε