Μακαρόνια με ρεβύθια και τόνο
Για να φτιάξουμε τα μακαρόνια με ρεβύθια και τόνο συγκεντρώνουμε αρχικά όλα τα υλικά που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε σε αυτή τη συνταγή....
Μαγείρεψε"
Για να φτιάξουμε τα μακαρόνια με ρεβύθια και τόνο συγκεντρώνουμε αρχικά όλα τα υλικά που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε σε αυτή τη συνταγή....
ΜαγείρεψεΓια την κλασική ιταλική μακαρονάδα cacio e pepe, συγκεντρώνουμε αρχικά όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε σ' αυτή την ιταλική συνταγή. Στη...
ΜαγείρεψεΤα spaghetti με σολομό και αβοκαντο είναι μία εύκολη και γευστική συνταγή που αξίζει να δοκιμάσεις. Συγκεντρώνουμε τα υλικά που θα χρειαστούμε...
ΜαγείρεψεH καρμπονάρα (carbonara), είναι μία από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς συνταγές της ιταλικής κουζίνας!Βράζουμε πρώτα τα ζυμαρικά μας σε...
ΜαγείρεψεΑυτά τα μακαρόνια με μελιτζάνα Είναι η διάσημη Ιταλική συνταγή σπαγγέτι αλά νόρμα (pasta alla norma), μακαρόνια με μελιτζάνα.Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μικρά...
ΜαγείρεψεΓια τα μακαρόνια με κιμά, μελιτζάνα και γιαούρτι, πλένουμε πρώτα τις μελιτζάνες. Αφαιρούμε λωρίδες από τις φλούδες τους, να γίνουν ριγέ, και τις...
ΜαγείρεψεΜακαρονάδα με θαλασσινά μαγική Για τη μακαρονάδα με θαλασσινά, πρώτα καθαρίζουμε τα μύδια, τραβώντας το μουστάκι τους προς αντίθετη φορά και τρίβουμε...
ΜαγείρεψεΜακαρόνια με σάλτσα ντομάτας (ναπολιτάνα) Δοκιμάστε αυτά τα μακαρόνια με σάλτσα ναπολιτάνα και θα ξατρελαθείτε! Ξεκινάμε με τη σάλτσαΦτιάχνουμε πρώτα την κόκκινη...
ΜαγείρεψεΠροετοιμάζουμε το κεμπάπ σόγιας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Σε μέτρια φωτιά, αφήνουμε...
ΜαγείρεψεΓια τη μακαρονόπιτα με φύλλο κρούστας και σπαγγέτι, βράζουμε πρώτα τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο. Ζεσταίνουμε...
ΜαγείρεψεΓια την πιο νόστιμη μακαρονάδα του ψαρά πλένουμε πρώτα τις αχιβάδες. Βάζουμε τις αχιβάδες σε κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρασί και σκεπάζουμε με καπάκι....
ΜαγείρεψεΜακαρόνια με ψητά ντοματίνια & ξυνομυζήθρα Πάρου, μια πεντανόστιμη συνταγή! Για να φτιάξουμε τα μακαρόνια με ψητά ντοματίνια και ξυνομυζήθρα Πάρου ξεκινάμε με τα...
ΜαγείρεψεΓια τα σκορδομακάρονα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο και την καυτερή πιπερίτσα. Σοτάρουμε για 2 λεπτά,...
ΜαγείρεψεΓια τα μακαρόνια με αχιβάδες πλένουμε πρώτα τα αχιβαδάκια σε μπόλικο νερό. Τα αφήνουμε για 1 ώρα σε μπολ καλυμμένα με νερό...
ΜαγείρεψεΓια τα μακαρόνια με πέστο βασιλικού, βάζουμε πρώτα το κουκουνάρι και τα αμύγδαλα στο φούρνο να ψηθούν για 10΄ στους 200°C, μέχρι...
Μαγείρεψε