Πίσω

Vegan Menu για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ποιος ή ποια από εσάς έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Ήρθε αυτή η μέρα του χρόνου που πολλοί την μισούν και άλλοι τόσοι την λατρεύουν. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις όμως, ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μια ανάσα μακριά! Αν είσαι και εσύ ερωτευμένος ή αγαπάς αυτή την ημέρα όσο καμία άλλη και έχεις στα πλάνα σου μία ήσυχη βραδιά με τον ή την αγαπημένο σου, τότε σου έχω ετοιμάσει ένα πεντανόστιμο vegan menu για να τον ή την ξετρελάνεις.

Αν και για εσένα ήταν στόχος του 2021 να γίνεις vegan ή έχεις επιλέξει αυτή τη διατροφή εδώ και καιρό, τότε οι παρακάτω συνταγές θα είναι ιδανικές για εσένα που ψάχνεις λαχταριστά γεύματα βασισμένα σε τροφές φυτικής προέλευσης που θα απογειώσουν γευστικά τον ρομαντισμό της ημέρας. Άλλωστε δεν υπάρχει ωραιότερος τρόπος να πεις το «σε αγαπάω» από ένα πεντανόστιμο και υγιεινό πιάτο που ξεχειλίζει από εποχιακά συστατικά και που με έχει μαγειρευτεί με αγάπη.

Δεν χρειάζεται πανικός γιατί για τις παρακάτω συνταγές δεν είναι ανάγκη να είσαι expert στο μαγείρεμα για να τις φτιάξεις, ούτε και όμως να έχεις δυσεύρετα μαγειρικά εργαλεία. Έχω διαλέξει απλές συνταγές με υλικά που μπορείτε να βρείτε όλοι στο μανάβικο της γειτονιάς σας.

,
,
,
,

Τι θα λέγατε και για ένα γλυκό μετά το φαγητό

,
,

Αν θες να διαβάσεις περισσότερα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δες περισσότερα εδώ:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται