Πίσω

Το μενού της εβδομάδας

Καλοκαιρινό φαγητό στην Ελλάδα σημαίνει λαδερά και αυτή την εβδομάδα θα τα τιμήσουμε δεόντως σε όλες τους τις παραλλαγές! Παρέα φυσικά με τα απαραίτητα γλυκά που φέρνει η εποχή, τα σαλατικά αλλά και τα τσιμπολογήματα που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ!

Τα φασολάκια μαγειρεμένα στην ίδια κατσαρόλα με μοσχαράκι, δίνουν ένα φαγητό που όμοιό του δεν υπάρχει! Άκρως καλοκαιρινό, πεντανόστιμο και χορταστικό από τα φαγητά που μένουν στη μνήμη λόγω της νοστιμιάς τους και της θαλπωρής που μας προκαλούν να νιώσουμε!. Ο συνδυασμός των υλικών είναι μαγικός και οι γεύσεις όλων των συστατικών ενισχύονται μοναδικά! Όπως και η θρεπτική αξία του πιάτου αυτού, που περιέχει την απαραίτητη πρωτεΐνη μαζί με όλα τα καλά που προσφέρουν τα φρέσκα λαχανικά!

Διαφήμιση

Και το μπριάμ του καλοκαιριού το απολαμβάνουμε αυτή την εβδομάδα μαγειρεμένο παρέα με κοτόπουλο! Νοστιμιά απερίγραπτη και σαλτσούλα του ονείρου από μια συνταγή που γίνεται εύκολα και γρήγορα. Ένα θρεπτικό και ελαφρύ φαγητό που αυτό το καλοκαίρι μπορεί να γίνει η εβδομαδιαία σας συνήθεια.

Και οι μπάμιες αυτές οι τόσο παρεξηγημένες! Μαγειρέψτε τες σωστά και θα κάνετε και τους πιο δύσπιστους να τις λατρέψουν! Αν τις βάλετε στο ταψί οι μπάμιες μελώνουν, γλυκαίνουν και γίνονται το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό! Δοκιμάστε λοιπόν αυτή την εβδομάδα να βάλετε τις μπάμιες στο φούρνο και απολαύστε ένα ανεπανάληπτο λαδερό του καλοκαιριού.

Διαφήμιση

Γεμιστά και καλοκαίρι έχουν καταλήξει να είναι συνώνυμα στη χώρα μας! Και με πόσους τρόπους μπορούμε να τα απολαύσουμε! Αυτή την εβδομάδα δοκιμάζουμε γεμιστά με πλιγούρι. Χωρίς κιμά αλλά με γεύση θεϊκή και έξτρα φυτικές ίνες τα γεμιστά με πλιγούρι σας δίνουν μια πιο ελαφριά και υγιεινή επιλογή για να απολαύσετε το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό.

Τραγανή σαλάτα βάζουμε αυτή την εβδομάδα στο τραπέζι μας, γεμάτη χρώμα, νοστιμιά διαφορετικές υφές και υγεία. Γιατί πολλές φορές τα λαχανικά που έχουμε συνηθίσει να τα καταναλώνουμε βραστά κρύβουν εκπλήξεις όταν τα απολαμβάνουμε ωμα!

Η αγαπημένη λέξη των παιδιών, τα τυροπιτάκια στην πιο νόστιμη και εύκολη εκδοχή τους. Τυροπιτάκια κουρού, που πάνε παντού και ταιριάζουν με όλα και με όλους. Αυτά τα αφράτα και τραγανά τυροπιτάκια θα γίνουν η αγαπημένη σας καλοκαιρινή συνήθεια!

Διαφήμιση

Και όσο τα κεράσια είναι ακόμα τραγανά και μεγάλα ολοστρόγγυλα μην παραλείψετε να φτιάξετε ένα ταψί κερασόπιτα. Χωρίς πολλά πολλά, με λίγα απλά υλικά θα φτάξετε ένα φανταστικό κέικ με κεράσια που θα το λατρέψετε όλοι!

Για κάποιο λόγο το ζαχαρούχο είναι ταγμένο στη μνήμη μας με καλοκαιρινά δροσερά γλυκά. Και όχι άδικα αφού και αυτή η τούρτα μωσαϊκό είναι με ζαχαρούχο και είναι θεϊκή! Από εδώ και μπρος, κρυφή σας επιθυμία θα είναι να ανοίγετε το ψυγείο σας και να τη βλέπετε λαχταριστή μπροστά σας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται