εστιατόριο αργυρω μπαρμπαριγου αθηνα κολωνακι παρος

 

Όλα ξεκίνησαν στο πιο όμορφο λιμανάκι της Πάρου, τη Νάουσα. Το εστιατόριο “Παπαδάκης”, με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον σύζυγό της Μανώλη Μανωλάκη στο τιμόνι, γεννήθηκε το 1996, 16 χρόνια μετά από την ημέρα που ο πατέρας της, Γιάννης, δημιούργησε τον “Παπαδάκη” για πρώτη φορά. Ο στόχος της ήταν να φέρει στο εστιατόριο της επισκέπτες από όλον τον πλανήτη, προσφέροντας τους μοναδική ποιότητα, αγνά, ντόπια, φρέσκα υλικά, εξαιρετικό σέρβις και φιλοξενία που θα τους έμενε αξέχαστη. Και το πέτυχε! Με τον ενθουσιασμό, τη δουλειά και το ταλέντο της, έκανε τον “Παπαδάκη” το πιο φημισμένο εστιατόριο των Κυκλάδων.

Διάσημοι από όλον τον κόσμο επισκέπτονταν την Πάρο, έχοντας ως γευστικό προορισμό το εστιατόριο της. Ήθελαν να δοκιμάσουν τις πολυσυζητημένες γεύσεις της και περίμεναν με υπομονή μέχρι να βρεθεί το τραπέζι που θα κάθονταν για να ζήσουν την ιεροτελεστία της γεύσης. Επιχειρηματίες, άνθρωποι του εφοπλιστικού κόσμου, καλλιτέχνες, εικαστικοί, άνθρωποι που λάτρευαν το νησί, έγιναν οι πιστοί πελάτες της και εκείνη δεν τους πρόδωσε ποτέ.

Από την Πάρο στην καρδιά της Αθήνας

Η ιστορία του “Παπαδάκη” συνεχίστηκε από τον Νοέμβριο 2005 στην Αθήνα, στο Κολωνάκι, στα πόδια του Λυκαβηττού. Η Αργυρώ καλωσόρισε τους φίλους και θαυμαστές της στην Φωκυλίδου, στον αριθμό 15 και η ζωή έγινε για όλους όσοι την έβρισκαν πια στο  κέντρο της Αθήνας, πιο νόστιμη παρά ποτέ.

Περνώντας τα χρόνια η φήμη του εστιατορίου “Παπαδάκης” ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας και οι ξένοι που επισκέπτονταν τη χώρα δεν παρέλειπαν να γευτούν τις χειροποίητες γαστριμαργικές δημιουργίες της.  Ο Τύπος σε όλο τον κόσμο αναφέρεται στο εστιατόριο και την Αργυρώ και εκείνη κάθε μέρα εκπλήσσει ευχάριστα όλους όσοι την πιστεύουν και την εμπιστεύονται.

Κάτι μαγειρεύεται