Μπορείς να αποχωριστείς το τοπικό πάχος

Τι και αν το καλοκαίρι έχει αρχίσει; Προλαβαίνετε ακόμα να καταπολεμήσετε άμεσα το τοπικό πάχος, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, πριν την άδεια των καλοκαιρινών διακοπών! Σας ενοχλεί η κοιλίτσα ή τα ψωμάκια  και σκέφτεστε πώς θα φορέσετε το μαγιό και τα καλοκαιρινά ρούχα;

Μπορείτε να αποχωριστείτε ό,τι σας βαραίνει με τη βοήθεια της πρωτοποριακής μεθόδου MEDI COOL.

Πώς λειτουργεί;

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στοχευμένες περιοχές, όπου σωρεύεται το λίπος, όπως κοιλιά, γλουτούς, ψωμάκια, μπράτσα κ.α. Η μέθοδος συνίσταται στην εφαρμογή ισχυρής ψύξης, στην περιοχή που επιθυμούμε να προκαλέσουμε τη συρρίκνωση και αποδόμηση των λιποκυττάρων. Έτσι, έχουμε αντίστοιχα αποτελέσματα με τη χειρουργική λιποαναρρόφηση, χωρίς νυστέρι, χωρίς πόνο ή μελανιές, αλλά αντιθέτως με ένα ευχάριστο αίσθημα δροσιάς!

Σε ποιους απευθύνεται;

Πρόκειται για μία εύστοχη και αποτελεσματική μέθοδο. Απευθύνεται σε εκείνους που προτιμούν εναλλακτικούς και μη επεμβατικούς τρόπους, ώστε να καταπολεμήσουν το τοπικό πάχος, να βελτιώσουν την εικόνα τους και να σμιλεύσουν τη σιλουέτα τους ανώδυνα και ευχάριστα!

Τι αποτελέσματα να περιμένω;

Μετά από κάθε συνεδρία, τα αποτελέσματα γίνονται ολοένα και πιο ορατά. Η περιφέρεια της μέσης μειώνεται, τα ψωμάκια συρρικνώνονται και οι γλουτοί σμιλεύονται.  Επίσης, η μέθοδος Medi Cool έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και στην κυτταρίτιδα, αφού ενισχύεται η αιμάτωση της περιοχής και βελτιώνεται αισθητά ο δερματικός τόνος. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, τα αποτελέσματα είναι ορατά, ενώ απαιτούνται μόλις ελάχιστες συνεδρίες, για να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα!

*Ευχαριστούμε τα www.medicosmetic.gr για τις πληροφορίες

Θέλω να μοιράζομαι τα πάντα μαζί σας μέσα από το argiro.gr!