Σουβλάκι το Ελληνικό

Η βασική του συνταγή, είναι γνωστή από την ελληνική αρχαιότητα. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Αθήναιου στο έργο του «Δειπνοσοφιστές», σε ένα έδεσμα που λεγόταν κάνδαυλος και ήταν κάτι ανάλογο με το σημερινό σουβλάκι. Συνδύαζε κομμάτια από ψητό κρέας, πίτα, τυρί και άνηθο και σερβιριζόταν με ζουμί.

Από τότε μέχρι σήμερα το σουβλάκι έχει γίνει παράδοση, το βρίσκεις και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της χώρας μας και αποτελεί το σήμα κατατεθέν του ελληνικού Street food.

Εδώ σας έχω μαζεμένες τις TOP συνταγές, για να φτιάξετε τα δικά σας πεντανόστιμα και ζουμερά, οικονομικά και με φρέσκα υλικά, σουβλάκια.

Ξεκινήστε το παιχνίδι, μαρινάρετε, ψήστε, γεμίστε και απολαύστε,

σπιτικά σουβλάκια με μοναδική νοστιμιά!

Πάμε να τις δούμε!

Συνεχίστε να μεγειρεύετε με πάθος και να θυμάστε πάντα να μου στέλνετε τις εντυπώσεις σας!  Με μεγάλη μου χαρά θα λύσω και οποιαδήποτε απορία σας!

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση,

Αργυρώ

 

Θέλω να μοιράζομαι τα πάντα μαζί σας μέσα από το argiro.gr!

Σας Προτείνουμε