Πίσω

Κορυφαίες και εύκολες συνταγές για το καλύτερο σπιτικό ψωμί

Κορυφαίες συνταγές

Ζεστό, μυρωδάτο, κάνει όλο το σπίτι να γεμίζει με αναμνήσεις παιδικών χρόνων και όλους όσοι το δοκιμάζουν να μην αφήνουν ούτε ψίχουλο. Είναι το δικό σας, σπιτικό ψωμί, που θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα με τα χεράκια σας.

Ξέρετε πόσο αγαπώ τις ζύμες και τα ψωμιά. Με ταξιδεύουν στα παιδικά μου χρόνια, στο νησί μου την Πάρο και στο πατρικό μου σπίτι. Ακόμα νοσταλγώ τα χρόνια που η μητέρα μου φούρνιζε το ψωμί και όλη η γειτονιά αναστέναζε μαζί με εμάς που τρέχαμε να το φάμε, ενώ ακόμα έκαιγε!

Εδώ συγκέντρωσα με πολλή αγάπη τις συνταγές που χρειάζεστε για να φτιάξετε το πιο αξέχαστο ψωμί για την οικογένεια και τους φίλους σας. Εσείς που δεν έχετε πολύ χρόνο, θα βρείτε ψωμιά που γίνονται εύκολα και γρήγορα αλλά και εσείς που θέλετε να κάνετε το δικό σας μερακλίδικο ψωμί, θα βρείτε τη βασική συνταγή που χρειάζεστε.

Φάτε με το με ένα ωραίο φαγητό, βουτώντας στη σάλτσα του, μόνο του με ελληνικό ελαιόλαδο, με τυρί, με μαρμελάδες, με μέλι, με βούτυρο, χρησιμοποιείστε το για να να αναδείξετε τα ντιπ σας.  Κόψτε το, μοιράστε το, μυρίστε το!  Δημιουργήστε τις δικές σας γευστικές αναμνήσεις και κρατήστε με κάπου ανάμεσά τους.

Και πριν ξεκινήσετε μελετήστε καλά τα μυστικά μου για το ευκολότερο ψωμί.  Είναι ο πολυτιμότερος οδηγός, που πρέπει να κρατήσετε.

Κι αν θέλετε ακόμα περισσότερες συνταγές, μπείτε στην πιο μυρωδάτη κατηγορία, αυτή του ψωμιού και διαλέξτε τη δική σας αγαπημένη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται