Εκτέλεση
Βουτυρώνουμε μια ταρτιέρα 24 εκατοστών.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180º C, στον αέρα.
Σε ένα μπολ, βάζουμε τα αυγα και με το σύρμα τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τo γαλα, το λιωμένo κρύο βουτυρο και το αλευρι.
Ανακατεύουμε τα υλικά με το σύρμα να ομογενοποιηθούν.
Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά, το ζαμπόν και το τριμμένο τυρί.
Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι τα λαχανικα, το ζαμπον και το τυρι.
Αδειάζουμε στο βουτυρωμένο σκεύος.
Ψήνουμε στη μεσαία σχάρα, σε καλά προθερμασμένο φούρνο για περίπου 35’.
Είναι έτοιμη όταν σταθεροποιηθεί και ροδίσει στην επιφάνεια της.
Αφήνουμε να σταθεί για 10´ στη φόρμα.
Μετά κόβουμε κομμάτια και σερβίρουμε με σαλάτα.
Έτσι θα έχουμε ένα ολοκληρωμένο γεύμα, χορταστικό και πεντανόστιμο, για όλη την οικογένεια και όλες τις ώρες!