• προετοιμασία 5 λεπτά
  • μαγείρεμα 10 λεπτά
4
  • 2 τεμάχιο/ια πρασα
  • 1 κ.σ. μαργαρινη
  • 100 γρ. γραβιερα
  • 2 τεμάχιο/ια κρεμμυδια φρασκα
  • λιγος μαιντανος
  • αλάτι
  • πιπερι
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτελεση

    Παιρνουμε δυο τεμαχια Κουλούρι Θεσσαλονίκης Αργυρω

    Το μιγμα

    Κρατάμε το λευκό μέρος από τα πράσα, τα καθαρίζουμε και τα ψιλοκόβουμε πολύ μικρά.

    Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά.

    Σοτάρουμε το πράσο για 5΄-6΄, να ξανθύνει ελαφρά, αλατοπιπερώνουμε και το αποσύρουμε από τη φωτιά.

    Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε.

    Τέλος, ρίχνουμε μέσα το μαϊντανό ή τον άνηθο και τη γραβιέρα.

    Τα κοβουμε οριζόντια.

    Ισομοιράζουμε πάνω τους το μίγμα  με ένα κουτάλι και τα τοποθετούμε για λίγα λεπτά κάτω από καυτό γκριλ.

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται