Βαρβάρα (ασουρέ)
Για να φτιάξουμε τη βαρβάρα, από το προηγούμενο βράδυ μουλιάζουμε το σιτάρι, σε μπολ γεμάτο με νερό.Την επόμενη ημέρα ξεπλένουμε πολύ...
ΜαγείρεψεΓια να φτιάξουμε τη βαρβάρα, από το προηγούμενο βράδυ μουλιάζουμε το σιτάρι, σε μπολ γεμάτο με νερό.Την επόμενη ημέρα ξεπλένουμε πολύ...
ΜαγείρεψεΓια τα Vegan κεφτεδάκια με μανιτάρια αλά κρεμΨήνουμε τα vegan κεφτεδάκια σε καλά προθερμασμένο φούρνο και τα διατηρούμε ζεστά μέχρι...
ΜαγείρεψεΜπορούμε να ετοιμάσουμε τα σουβλάκια κοτομπέικον, με τους παρακάτω τρόπους. 1ος τρόποςΚόβουμε με μαχαίρι το κοτόπουλο για τα σουβλάκια κοτομπέικον σε...
ΜαγείρεψεΓια τα καλύτερα κουλούρια Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιούμε φρέσκια μαγιά που πρέπει πρώτα να την ενεργοποιήσουμε. Για την ενεργοποίηση της μαγιάς Σε ένα μπολάκι λιώνουμε...
ΜαγείρεψεΓια την αχινοσαλάτα υπάρχουν ειδικά εργαλεία, ψαλίδια , για το άνοιγμα του αχινού, όμως μπορούμε απλά με ένα πιρούνι να τον ανοίξουμε...
ΜαγείρεψεΓια την αυθεντική κρεμ μπρουλέ (creme brulee), βάζουμε πρώτα την κρέμα γάλακτος σε μία μικρή κατσαρόλα. Σχίζουμε τη βανίλια και την...
ΜαγείρεψεΝιγκίρι, σασίμι και μάκι sushi. Με την εύκολη συνταγή που σας έχω εδώ μπορείτε να τα φτιάξετε όλα! Maki sushi είναι το...
ΜαγείρεψεΗ σως ταρτάρ είναι μία γευστική σάλτσα με βάση τη σπιτική μαγιονέζα. Σηκώνει πολλές παραλλαγές και μπορεί να γίνει πιο πυκνή...
ΜαγείρεψεΓια το χειροποίητο φύλλο κρούστας, συγκεντρώνουμε όλα τα υλικά. Για την ευκολη συνταγη για φυλλο κρουστας από την Αργυρω, ζυμώνουμε σε...
ΜαγείρεψεΕύκολο τσιζκέικ σε ποτήρι! Ένα γρήγορο light, δροσερό γλυκό χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη,Λιώνουμε πρώτα στο μπλέντερ τις μισές φράουλες....
Μαγείρεψε