Για τα vegan κεφτεδάκια
Για τα Vegan κεφτεδάκια με μανιτάρια αλά κρεμ
- Ψήνουμε τα vegan κεφτεδάκια σε καλά προθερμασμένο φούρνο και τα διατηρούμε ζεστά μέχρι να φτιάξουμε τη vegan σάλτσα μανιτάρια αλά κρεμ για να φτιάξουμε vegan κεφτεδάκια με μανιτάρια αλά κρεμ.
- Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια για 2-3΄.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σπασμένο και σοτάρουμε μέχρι να γίνει διάφανο το κρεμμύδι.
- Αφαιρούμε το σκόρδο.
- Προσθέτουμε το φυτικό γάλα και το ζωμό λαχανικών.
- Διαλύουμε σε ένα μπολάκι το κορν φλάουρ με τη σκόνη μουστάρδας, σε λίγο νερό (2 κ.σ) και περιχύνουμε τη σάλτσα.
- Αλατοπιπερώνουμε. Σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά ανακατεύοντας.
- Μόλις πυκνώσει η σάλτσα, ρίχνουμε τα φυτικά κεφτεδάκια μέσα και αφήνουμε να βράσουν για 1 λεπτό.
- Πασπαλίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή δυόσμο.
- Σερβίρουμε τα vegan κεφτεδάκια αλλά κρεμ σε βαθύ πιάτο, με βρασμένες βίδες (ζυμαρικά), ρύζι ή πατάτες.
- Περιχύνουμε με την πλούσια vegan σάλτσα αλά κρεμ.