Εκτέλεση
Για τη μηλόπιτα με καρύδια και κάστανα, ζεσταίνουμε πρώτα το μισό βούτυρο (το υπόλοιπο το κρατάμε για το τέλος) και ροδίζουμε τα ψίχουλα για λίγα λεπτά. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κομμάτια ή σε λεπτές φέτες, και τα βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τα κάστανα, τις σταφίδες, τα καρύδια, την κανέλα και το αλάτι, και ανακατεύουμε.
Στρώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί ψησίματος σε λαμαρίνα κι απλώνουμε δυο φύλλα. Τα πασπαλίζουμε με τα βουτυρωμένα ψίχουλα (κρατάμε δυο κουταλιές για το τέλος). Ισομοιράζουμε τη γέμιση, αφήνοντας κενό 2-3 εκατοστών, γύρω γύρω. Αλείφουμε με νερό το κενό σημείο, περιμετρικά των φύλλων. Σκεπάζουμε με τα άλλα δυο φύλλα. Τσιμπάμε τις άκρες, ώστε να κολλήσει το πάνω φύλλο με το κάτω.
Γυρνάμε τις ενώσεις προς τα κάτω. Χαράζουμε ελαφρώς την επιφάνεια. Αλείφουμε ολόγυρα με λίγο λιωμένο βούτυρο και πασπαλίζουμε με τα βουτυρωμένα ψίχουλα και τη ζάχαρη.
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 ºC- 200 ºC για 30′ περίπου, μέχρι να ροδίσει η μηλόπιτα.