Για το κουνουπίδι σοτέ
Zεσταίνουμε το αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το bacon μέχρι να ροδίσει κι από τις δυο πλευρές.
Bγάζουμε το bacon σε πιατέλα, το ψιλοκόβουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κ.σ ελαιόλαδο, σοτάρουμε για 1 λεπτό το σπασμένο σκόρδο και το αφαιρούμε.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κουνουπίδι και σοτάρουμε ανακατεύοντας για 3-4΄.
Αλατοπιπερώνουμε το κουνουπίδι, προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι, πασπαλίζουμε με το τυρί και σβήνουμε τη φωτιά.
Το πιάτο μας είναι σχεδόν έτοιμο!
Για το dressing μουστάρδας
Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα, την πάπρικα, το λεμόνι, το ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε το ντρέσινγκ με σύρμα και προσθέτουμε λίγο νερό για να αραιώσουμε το dressing μουστάρδας.
Σε μια βαθιά πιατέλα βάζουμε το ζεστό κουνουπίδι, τα βραστά αυγά κομμένα, το ψιλοκομμένο ξεροψημένο μπέικον. Περιχύνουμε με τη σως μουστάρδας και ανακατεύουμε ώστε να βραχούν όλα τα υλικά.
Γαρνίρουμε το πιάτο μας με ψιλοκομμένο άνηθο ή μαϊντανό.
Εάν σας άρεσε αυτό το dressing μουστάρδας, μπορείτε να δοκιμάσετε και το ντιπ μουστάρδας με μέλι.