Πίσω

Αγαπημένες, νόστιμες, εύκολες, υγιεινές! Οι 5 καλύτερες σαλάτες μου, που θα σας γίνουν απαραίτητες

Οι καλύτερες σαλάτες μου

Ό,τι και να μπει στο τραπέζι, ό,τι φαγητό κι αν πρόκειται να μαγειρέψω, πάντα στο μυαλό μου βάζω τη σαλάτα που θα συνδυαστεί. Για να σας πω την αλήθεια, είναι πολλές οι φορές που ονειρεύομαι μία φρέσκια σαλάτα, με ωραία υλικά, ελαφριά και θρεπτική, χορταστική και γεμάτη γεύση. Οι σαλάτες είναι πολυαγαπημένες μου.

Οι σαλάτες, μπορούν να γίνουν το πλήρες καθημερινό γεύμα σας σε όλες τις περιόδους του χρόνου. Δεν χρειάζονται χρόνο στην κουζίνα, γίνονται εύκολα και κυρίως γρήγορα και είναι ένα απολαυστικό μεσημεριανό και δείπνο.

Να θυμάστε, ότι πάντα καταναλώνουμε το κάθε φρούτο και λαχανικό στην εποχή του, γι’ αυτό και οι σαλάτες που αγαπώ και μοιράζομαι τις συνταγές μαζί σας είναι με λαχανικά του χειμώνα, την εποχή που διανύουμε.

Το μεγάλο μου μυστικό; Τα super foods  ανάμεσα στα υλικά παρασκευής των σαλατών, για έξτρα γεύση και βέβαια για να “γεμίσει” με πολύτιμα αντιοξειδωτικά ο οργανισμός μας.

Οι συνταγές

Αυτές είναι οι 5 τέλειες σαλάτες που διάλεξα για εσάς και να είσαστε σίγουροι ότι θα τις λατρέψουν όλοι και θα ξετρελαθούν με το γευστικό αποτέλεσμα.

Διαλέξτε αυτή που ταιριάζει με το φαγητό σας, τους ρυθμούς της ζωής σας, τις ανάγκες σας και το γούστο σας, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας και απογειώστε τη, προσθέτοντας χρώματα και γεύσεις με φρέσκα υλικά! Και βέβαια μην ξεχνάτε να μαθαίνετε από τα μυστικά μου όλα όσα θα κάνουν το φαγητό σας ασύγκριτο.

Περιμένω τα μηνύματά σας, τα σχόλιά σας και όλα όσα θέλετε να μοιραστούμε.

Θέλω να μου στέλνετε φωτογραφίες από όσα δημιουργείτε και να με κάνετε περήφανη. Είμαι πάντα εδώ για εσάς!

Συνεχίστε να μαγειρεύετε με πάθος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται