Ανάποδη πίτα με ροδάκινα
Για την ανάποδη ροδακινόπιτα με φρέσκα ροδάκινα, θα χρησιμοποιήσουμε μικρή φόρμα δαχτυλίδι ή μικρό ταψάκι 23 εκ. Το βουτυρώνουμε και στρώνουμε λαδόκολλα στη...
ΜαγείρεψεΓια την ανάποδη ροδακινόπιτα με φρέσκα ροδάκινα, θα χρησιμοποιήσουμε μικρή φόρμα δαχτυλίδι ή μικρό ταψάκι 23 εκ. Το βουτυρώνουμε και στρώνουμε λαδόκολλα στη...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε να φτιάξουμε την ψαρόσουπα με ρύζι, καθαρίζοντας πρώτα τα ψάρια πολύ καλά από λέπια και εντόσθια. Πλένουμε καλά σε τρεχούμενο...
ΜαγείρεψεΓια την σούπα κακαβιά,καθαρίζουμε πρώτα τα ψάρια και τα πλένουμε ιδανικά στη θάλασσα αν μας δίνεται η δυνατότητα. Καθαρίζουμε τις...
ΜαγείρεψεΔίχρωμο κέικ Το δίχρωμο κέικ ριγέ από την Αργυρώ είναι μια ιδανική συνταγή για πρωινό αλλά και με τον καφέ. Ένα εντυπωσιακό...
ΜαγείρεψεΓια την τούρτα με παντεσπάνι σοκολάτας, όλα τα υλικά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας που πρέπει...
ΜαγείρεψεΓια τους λαχανοντολμάδες με μπεσαμέλ, ξεκινάμε αφαιρώντας πρώτα το κοτσάνι του λάχανου, αφού πρώτα το χαράξουμε μαχαίρι. Στη συνέχεια, το βυθίζουμε με την...
ΜαγείρεψεΠλιγούρι πιλάφι με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα Φανταστικό πιλάφι για ψητά κρεατικά και πουλερικά. Ιδανικό για το γιορτινό σας τραπέζι! Για το...
ΜαγείρεψεΧαλβάς σιμιγδαλένιος με μελί Για να γίνει ο χαλβάς δίχρωμος σιμιγδαλένιος με μέλι και χωρίς ζάχαρη, προτιμάμε ηλιέλαιο, ελαιόλαδο ή βούτυρο κρυάδας....
ΜαγείρεψεΓια την πάπια με πορτοκάλι στο φούρνο, αφήνουμε το πουλερικό στον πάγκο εργασίας για 30 λεπτά.Με ένα κοφτερό μαχαίρι, χαράζουμε χαρακιές...
ΜαγείρεψεΕύκολοι κουραμπιέδες με φυτίνη, Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Το βούτυρο πρέπει να είναι πολύ μαλακό και τουλάχιστον...
ΜαγείρεψεΦανταστικό πιλάφι με κρούστα Αυτό το πεντανόστιμο πιλάφι με κρούστα συνοδεύει τέλεια τα ψητά κρεατικά για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας! Για το γιορτινό...
ΜαγείρεψεΓιορτινό πιλάφι µε δαµάσκηνα και βερίκοκα Φανταστικό πιλάφι με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς ιδανικό για κάθε γιορτινό τραπέζι! Για το ρύζι με...
ΜαγείρεψεΓια το μοσχάρι νουά κατσαρόλας, ξεπλένουμε πρώτα τα μανιτάρια και τα βάζουμε σε μπολ. Καλύπτουμε με ζεστό νερό και αφήνουμε να...
ΜαγείρεψεΓια τη σαλάτα με πεπόνι και προσούτο, αραδιάζουμε το προσούτο σε λαμαρίνα στρωμένη με λαδόκολλα και το ψήνουμε για 15΄ στους...
ΜαγείρεψεΟμελέτα με κολοκυθάκια Για την ομελέτα λαχανικών με κολοκυθάκια, συγκεντρώνουμε αρχικά τα υλικά. Τα υλικά μας πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου...
ΜαγείρεψεΓια τα χοιρινά μπριζολάκια με λαχανικά στο τηγάνι, βάζουμε πρώτα τα μπριζολάκια ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και τα χτυπάμε με βαρύ αντικείμενο...
ΜαγείρεψεΓια το τιραμισού με παντεσπάνι, συγκεντρώνουμε πρώτα τα υλικά που θα χρειαστούμε στη συνταγή. Για το τιραμισού με παντεσπάνι από την...
ΜαγείρεψεΓια τη χειμωνιάτικη ζεστή σαλάτα λαχανικών,καθαρίζουμε πρώτα το μπρόκολο και το κουνουπίδι από τις ίνες. Τα βάζουμε σε ένα μπολ...
ΜαγείρεψεΓια την πανσέτα στο τηγάνι Χρειαζόμαστε πολύ λεπτοκομμένη πανσέτα χωρίς κόκκαλο.Η σάλτσα με τα μήλα απογειώνει την πανσέτα στο τηγάνι. Σπάμε...
ΜαγείρεψεΓια τη σως ροκφόρ, Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σως ροκφόρ σε ένα μπολ. Κόβουμε τα λαχανικά σε στικς.Τα βάζουμε σε πιατέλα ολόγυρα...
ΜαγείρεψεΓια την παστιτσάδα με μοσχάρι, σε πλασοτέ κατσαρόλα, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ροδίζουμε...
ΜαγείρεψεΧαλβάς σιμιγδαλένιος με σοκολάτα Ο χαλβάς σιμιγδαλένιος με σιμιγδάλι ψιλό και σοκολάτα θα σας εντυπωσιάσει μέσα στην απλότητά του! Στη συνέχεια, ξεκινάμε...
ΜαγείρεψεΜυζηθροπιτάκια Τα μυζηθροπιτάκια με μέλι και φύλλο κρούστας είναι τραγανά, πεντανόστιμα και ονειρεμένα! Δοκιμάστε τα μυζηθροπιτακια και θα με θυμηθείτε!Βάζουμε πρώτα...
ΜαγείρεψεΓια την καραβιδομακαρονάδα καθαρίζουμε το σώμα από τις καραβίδες και αφήνουμε το κεφάλι επάνω. Αφαιρούμε με προσοχή το έντερο. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο...
ΜαγείρεψεΓια το ρύζι με θαλασσινά ετοιμάζουμε και καθαρίζουμε πρώτα τα θαλασσινά. Καθαρίζουμε το σώμα και αφήνουμε το κεφάλι πάνω στις γαρίδες. Τρίβουμε...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε να φτιάξουμε το χταπόδι σαλάτα με μαυρομάτικα, σιγοβράζοντας πρώτα σε μια μικρή κατσαρόλα το χταπόδι με το λάδι, το πιπέρι,...
Μαγείρεψε