Γαλοπούλα Χριστουγέννων με γέμιση
Γαλοπούλα Χριστουγέννων με γέμιση Μια συνταγή για το γιορτινό τραπέζι που θα λατρέψουν όλοι οι καλεσμένοι σας. Ένα άκρως χριστουγεννιάτικο φαγητό με...
ΜαγείρεψεΓαλοπούλα Χριστουγέννων με γέμιση Μια συνταγή για το γιορτινό τραπέζι που θα λατρέψουν όλοι οι καλεσμένοι σας. Ένα άκρως χριστουγεννιάτικο φαγητό με...
ΜαγείρεψεΧαλβάς σιμιγδαλένιος από την Αργυρώ για όλες τις ώρες. Χαλβάς σιμιγδαλένιος με σταφίδες και αμύγδαλο ή καρύδια που γίνεται στην κατσαρόλα. Μια...
ΜαγείρεψεΛουκουμάδες λαχταριστοί της Αργυρώς Παραδοσιακή επαγγελματική συνταγή για λουκουμάδες στο λεπτό. Τραγανοί κι αφράτοι μαζί, όταν είναι ζεστοί είναι το τέλειο γλυκό....
ΜαγείρεψεΤα παραδοσιακά τζαλέτια, οι τηγανίτες Κέρκυρας με καλαμποκάλευρο, γίνονται σε 2 λεπτά. Τα τζαλέτια λέγονται έτσι από την ιταλική λέξη giallo...
ΜαγείρεψεΓια την αυθεντική μεξικάνικη συνταγή τσίλι κον κάρνε (chili con carne) με κιμά και τραγανές τορτίγιες, ετοιμάζουμε πρώτα το ντιπ γιαουρτιού. Για...
ΜαγείρεψεΓια τους κουραμπιέδες Νέας Καρβάλης, Αυτοί οι παραδοσιακοί κουραμπιέδες Νέας Καρβάλης θα σας ξετρελάνουν! Όλη τη διαφορά στη συνταγή την κάνει το...
ΜαγείρεψεΚαροτο σαλατα με Superfoods Καροτο σαλατα, που αν της δώσεις χρόνο να μαριναριστεί δεν θα πιστεύεις πόσο νόστιμη είναι.Βάζουμε σε ένα...
ΜαγείρεψεΓια το κεικ αμυγδαλου, όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για το κεικ με αμυγδαλο. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους...
ΜαγείρεψεΠατάτες baby τσακιστές στο τηγάνι Φανταστική συνταγή για baby πατάτες τσακιστές στο τηγάνι από την Αργυρώ! Μαλακές στη καρδιά και τραγανές από...
ΜαγείρεψεΑυτές οι εύκολες πατατοκροκέτες φούρνου, γίνονται πολύ νόστιμες και στο τηγάνι.Βράζουμε πρώτα τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με τη φλούδα τους...
ΜαγείρεψεΓια τα μανιτάρια σαλάτα Mουλιάζουμε πρώτα τα αποξηραμένα μανιτάρια σε καυτό νερό για 10΄ να μαλακώσουν για να φτιάξουμε τα μανιτάρια σαλάτα.Διαβάστε...
ΜαγείρεψεΓια τη πέστροφα στο φούρνο προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 200°C. Θα χρειαστούμε 4 κομμάτια αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.Αφού καθαρίσουμε τα...
ΜαγείρεψεΤορτίγια με κοτόπουλο (Quesadillas) είναι μια παραδοσιακή συνταγή του Μεξικού. Για την μεξικάνικη τορτίγια με κοτόπουλο,Ψιλοκόβουμε πρώτα όλα τα...
ΜαγείρεψεΓια να μαγειρέψουμε την καλύτερη αστακομακαρονάδα με ούζο, πρέπει πρώτα να καθαρίσουμε τον αστακό.Με ένα μυτερό μαχαίρι χαράζουμε ελαφρά την...
ΜαγείρεψεΝιγκίρι, σασίμι και μάκι sushi. Με την εύκολη συνταγή που σας έχω εδώ μπορείτε να τα φτιάξετε όλα! Maki sushi είναι το...
ΜαγείρεψεΓιαουρτογλυκό από την Αργυρώ με ζελέ και γιαούρτι Αυτό το γιαουρτογλυκό με ζελέ κρέμα από την Αργυρώ θα σας ξετρελάνει! Έχει μπισκότα,...
ΜαγείρεψεΓια τα λαχανικά στον ατμό, αν έχουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ατμομάγειρα και να μαγειρέψουμε τα λαχανικά.Εναλλακτικά, βάζουμε μία κατσαρόλα με μπόλικο...
ΜαγείρεψεΟι νηστίσιμοι λαχανοντολμάδες με ρύζι και υπέροχη κρέμα με λεμόνι είναι τόσο νόστιμοι που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα την κλασική...
ΜαγείρεψεΓια τα φασόλια με κρέας στην κατσαρόλα, βράζουμε πρώτα σε μία βαθιά κατσαρόλα το κατσίκι με μπόλικο νερό να μαλακώσει. Όταν γίνει...
ΜαγείρεψεΓια αυτή την παραδοσιακή συνταγή για κόλλυβα,βάζουμε πρώτα σε μια μεγάλη λεκάνη το βρασμένο και στεγνό σιτάρι. Ρίχνουμε στο σιτάρι...
ΜαγείρεψεΣτη συνταγή για ψάρια μαρινάτα από την Πάτμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα ψάρια μεσαίου μεγέθους αλλά δίνει καλύτερο αποτέλεσμα η μαρίδα...
ΜαγείρεψεΚέικ καρότου της γιαγιάς, Ποια η διαφορά του κέικ καρότου της γιαγιάς από τα συνηθισμένα carrot cakes; ότι δεν περιέχει τυρί κρέμα, ούτε...
ΜαγείρεψεΓια τον παραδοσιακό κόκορα κοκκινιστό από τη Νάξο,ζεσταίνουμε πρώτα μία μεγάλη φαρδιά κατσαρόλα και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Λίγα λίγα, ροδίζουμε...
ΜαγείρεψεΨητός σολομός στο φούρνο (Μέθοδος Α') Φροντίζουμε να μην υπάρχει κανένα κόκαλο στο φιλέτο σολομού. Μπορούμε να ψήσουμε ολόκληρο τον σολομό στο φούρνο...
ΜαγείρεψεΓια την κρασάτη χοιρινή τηγανιά με πράσο, βάζοντας πρώτα σε ένα μπολ το κρέας.Το πασπαλίζουμε με το μπούκοβο, την...
ΜαγείρεψεΑρνίσιο κότσι Αφήνουμε το αρνίσιο κότσι να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Αν τα κότσια είναι μεγάλα τότε τα ροδίζουμε λίγα λίγα για...
ΜαγείρεψεΓια την αρχοντική σαλάτα, πρώτα φτιάχνουμε τα καραμελωμένα καρύδια για να κρυώσουν.Σε αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε τα καρύδια, την ζάχαρη και τα...
ΜαγείρεψεΓια το κοτόπουλο cordon bleu (γκόρντον μπλου) στο τηγάνι, ανοίγουμε πρώτα τα φιλέτα για γέμισμα. Γεμίζουμε κάθε φιλέτο κοτόπουλο με μία φέτα...
ΜαγείρεψεΓια τη σάλτσα Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά αφήνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να γίνει ξανθό για περίπου 6'-8', δεν πρέπει...
ΜαγείρεψεΞεκινάμε τη μους σολωμού, βάζοντας τη ζελατίνη σε μπολ με κρύο νερό να μουλιάσει.Κόβουμε σε κομμάτια το σολωμό. Χτυπάμε στο μπλέντερ το...
ΜαγείρεψεΓια τα pancakes με βρώμη και μπανάνα Τα υγιεινά pancakes με βρώμη και μπανάνα είναι μια θρεπτική επιλογή για σνακ. Ξεκινάμε την...
Μαγείρεψε