Το κονιάκ κάνει όλη τη διαφορά για τη συκωταριά στην κατσαρόλα!

Το κονιάκ κάνει όλη τη διαφορά για τη συκωταριά στην κατσαρόλα!

  • προετοιμασία 10 λεπτά
  • μαγείρεμα 45 λεπτά
237

Για τη συκωταριά στην κατσαρόλα

  • 1 συκωταριά αρνίσια
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 1 σφηνάκι κονιάκ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Δεντρολίβανο
  • 1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
  • 1 λεμόνι (χυμό)
  • 1 κ.γ. μουστάρδα
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτέλεση

    Για την αρνίσια συκωταριά λαδορίγανη, ρίχνουμε πρώτα σε μία κατσαρόλα το λάδι και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τσιγαρίζουμε ελαφρά.

    Προσθέτουμε τη συκωταριά κομμένη σε μικρά κομμάτια.

    Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, 1 κ.γλ. δεντρολίβανο.

    Ρίχνουμε το κονιάκ, το χυμό ενός λεμονιού που έχουμε ανακατέψει με 1 κ.γλ. μουστάρδα και αφήνουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με το λάδι του.

    Η συνταγή είναι της Ελευθερίας Μπαρμπαρίγου.

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται