Πίσω

Η πιο νόστιμη Καθαρή Δευτέρα

Η Καθαρή Δευτέρα

Γίνεται η Καθαρή Δευτέρα να μην είναι νόστιμη και πλούσια σε γεύση; Δεν γίνεται, γιατί έτσι πρέπει να είναι ό,τι βγαίνει από τα χέρια σας. Όπου κι αν βρίσκεστε, με όποιους κι αν καθίσετε στο τραπέζι για να μοιραστείτε αυτή τη μέρα, ξέρετε πολύ καλά ότι δε θα σας άφηνα μόνους.
Οι συνταγές του τραπεζιού αυτής της μέρας, που είναι η αρχή της Σαρακοστής, θα γίνουν αυτές που θα… πατήσετε την καρδούλα δίπλα τους. Θα γίνουν οι συνταγές που η οικογένεια, οι φίλοι και όλοι όσοι βρεθούν στην παρέα σας θα σας δώσουν συγχαρητήρια και θα σας ζητήσουν να τις φτιάξετε ξανά.
Είναι εύκολες και μοναδικές, είναι γεμάτες παράδοση και γεύση μαμάς. Μην περιμένετε άλλο, μαζέψτε τα υλικά, μπείτε στην κουζίνα και αρχίστε να δημιουργείτε. Είμαι σίγουρη ότι ακόμα κι εσείς που θα φτιάξετε για πρώτη φορά νηστίσιμες συνταγές θα με βγάλετε ασπροπρόσωπη.
Σας εύχομαι να γιορτάσετε την Καθαρή Δευτέρα και του χρόνου με υγεία, χαρά και νοστιμιές στο τραπέζι σας μαζί με την οικογένεια, τους φίλους, την παρέα σας.

Σας εύχομαι να γιορτάσετε την Καθαρή Δευτέρα και του χρόνου με υγεία, χαρά και νοστιμιές στο τραπέζι σας, μαζί με την οικογένεια και την παρέα σας.

Καλή καθαρή Δευτέρα και καλή Σαρακοστή σε όλους,

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται